Moeilijke periode voor John de Bever en Kees Stevens

John de Bever en Kees Stevens

Kees zijn oma is overleden

John de Bever en Kees Stevens hebben onlangs afscheid moeten nemen van oma Miep, de oma van Kees. Natuurlijk een groot gemis, maar volgens Kees heeft het hem juist ook iets moois gebracht. Aan Privé vertelt hij dat hij weer contact heeft met zijn zus Christina. 

Zus Christina

Voor een lange periode had Kees geen contact met zijn zus. Toen zijn oma ziek werd kregen de twee na ruim vijf jaar elkaar niet te hebben gezien, weer contact met elkaar. “Het was de wens van oma en daar ben ik over na gaan denken”, vertelt Kees. Om de wens van zijn oma in vervulling te laten komen, hebben de broer en zus weer contact met elkaar. Het gaat zelfs zo goed, dat Christina vorige week met Kees en John op Curaçao was, waar het stel een speciale fanreis organiseerde.

“Als ze had geweten dat we nu samen op Curaçao zitten, was ze de gelukkigste vrouw op aarde geweest”, vertelt Kees terwijl ze op Curaçao vertoeven. “Hopelijk krijgt ze er, waar ze ook mag zijn, iets van mee.”

Oma Miep

Naast dat het overlijden van oma Miep iets moois met zich mee bracht, doet het natuurlijk ook heel veel pijn en is het een groot gemis. “Ik ben er kapot van, dit doet zoveel pijn… Oma was eigenlijk mijn moeder; zij heeft mij ook opgevoed. Met haar kon ik alles delen. Als ik ergens mee zat, kon ik bij haar mijn ei kwijt. Of dat nou zakelijk of privé was, ik kreeg altijd goed advies”, vertelt Kees. “Dit zal ik enorm missen, mijn vertrouwenspersoon is er nu niet meer. Ik heb van mijn ouders nooit de liefde gekregen die je als kind nodig hebt. Oma heeft die tot haar laatste dag aan mij gegeven. Ik ga haar enorm missen.”

Lees ook: Fred van Leer heeft het weekend doorgebracht in het ziekenhuis

Bron: Shownieuws | Beeld: NL Beeld