Dit zijn de mogelijke namen voor de royal baby van Harry en Meghan

harry meghan petitie canadezen

En zo lang kan het mogelijk nog duren voordat de naam bekend wordt gemaakt

De pasgeboren zoon van prins Harry en Meghan Markle heeft nog maar sinds kort het daglicht gezien, maar vele media speculeren al over de naam voor de royal baby. Veel Britten lijken verscheidene namen op het oog te hebben. Wanneer de naam bekend gemaakt gaat worden kan mogelijk nog even op zich laten wachten.

De informatie rondom de baby van Harry en Meghan wordt in kleine stapjes bekend gemaakt.

Online weddenschap

Afgelopen maandag maakten de royals bekend dat hun zoontje in de ochtend is geboren. Later deze week wordt er een persmoment verwacht waar ze het jongetje aan iedereen laten zien. Wellicht wordt zelfs op dit moment de naam bekend gemaakt. In Engeland lijkt het nieuws rondom de pasgeboren prins niet op te houden. Zo is er een online weddenschap aan de gang waarbij er gewed kan worden op de naam die het jongetje krijgt.

Royal baby

De grote kanshebbers zijn de namen Alexander, James en Arthur. Deze drie namen waren tijdens de zwangerschap van Meghan al erg populair. Er is echter nog een naam aan dit rijtje toegevoegd, namelijk: Spencer. Dit is tevens de familienaam van prinses Diana en zou mogelijk een eerbetoon naar haar kunnen zijn. De zoon van Harry en Meghan krijgt waarschijnlijk niet de titel van prins, maar mag zich Earl of Dumbarton noemen. Harry kreeg deze titel van koningin Elizabeth op zijn trouwdag vorig jaar.

Bekendmaking

Als we naar het verleden van de royal baby’s kijken kan het misschien nog wel even duren voordat de naam van de zoon van Harry en Meghan bekend wordt gemaakt. Bij de eerste twee kinderen van prins William en Kate Middleton (George en Charlotte) werden de namen twee dagen na de geboorte op Twitter bekend gemaakt. De naam van de jongste, prins Louis, werd pas na vier dagen bekend gemaakt. Koningin Elizabeth nam helemaal haar tijd, zij maakte de naam van haar zoon Charles pas na een maand bekend! De kans bestaat dus dat we nog even geduld moeten hebben voordat we de naam van de royal baby te horen krijgen.

Lees ook: Prins Harry deelt persoonlijke videoboodschap na de geboorte van zijn zoon

Dit trucje bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet, Libelle | Beeld: Videostill YouTube