Dit is de reden waarom Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar zijn

‘In januari zijn we in therapie gegaan’

Onlangs brachten Monica Geuze en Lars Veldwijk onverwachts nieuws naar buiten. Het koppel deelde op Instagram dat hun relatie voorbij is, maar deelde hier verder geen informatie over. Tot grote frustratie van Monica haar volgers, aangezien de reden achter de break-up één groot raadsel bleef. Tot vandaag. In haar nieuwste vlog lichtte Monica het een en ander toe.

De YouTuber legt uit waarom haar relatie met Lars voorbij is.

Huizenjacht

Nog geen maand geleden vertelde de YouTuber in haar vlog dat het koppel op huizenjacht was. Tot grote verbazing van haar volgers bracht Monica drie weken later echter het nieuws naar buiten van de relatiebreuk. In de nieuwste vlog van Monica legt de brunette uit hoe dit zit: “Dat huis was echt fantastisch, maar wel twee keer zo duur als waar we nu in wonen. In zo’n proces ga je ook nadenken over risico’s en je relatie.”

Eyeopener

Een duurder huis zette Monica aan het denken. “Het ging al een langere tijd niet zo lekker tussen ons en dit was wel een eyeopener. Het huis was eigenlijk te mooi om waar te zijn.” Monica geeft aan dat het een moeilijke beslissing was. “Het eerste jaar als ouders is ontzettend zwaar: dat mag niet onderschat worden. Er waren al wat dingetjes in onze relatie en op een gegeven momenten raakten we een in een vibe waar we moeilijk uitkwamen”, vertelt de YouTuber eerlijk.

Relatietherapie

De brunette geeft eerlijk aan dat het koppel in relatietherapie ging toen dochtertje Zara-Lizzy nog maar 6 maanden oud was. Monica deelde deze informatie destijds niet met haar volgers. “Onze dochter was toen zes maanden, dus ik schaamde me dat we dat nodig hadden. Het hielp ons wel, maar als snel vervielen we in oude patronen. We maakten elkaar niet meer gelukkig. Dan is het beter om uit elkaar te gaan.” Monica geeft echter wel aan dat er geen sprake is van ruzie of onenigheid. “We hebben absoluut geen hekel aan elkaar.”

Lees ook: Chantal Janzen over pyjama party: ‘Ik ga het nooit meer doen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: NU.nl | Beeld: Videostill YouTube Monica Geuze