Monica Geuze reageert op kritiek op extra kilo’s: ‘Ik word er niet depressief van’

Monica kreeg veel nare reacties: ‘Je lijkt dik’

In haar dagelijkse vlog vertelt Monica Geuze dat ze ‘onwijs’ veel commentaar krijgt over het feit dat ze enorm zou zijn aangekomen de laatste tijd. Ze geeft toe dat dit ‘absoluut waar’ is, maar dat ze er zelf niet echt bepaald mee kan zitten.

 

Monica zit er zelf niet mee, maar vindt het bijzonder dat andere mensen het wel erg vinden.

Absoluut aangekomen
“Ik ben absoluut aangekomen, maar het is niet dat ik daar depressief van word of zo,” vertelt ze in haar vlog. Zelf kan het haar niet zoveel schelen, maar ze vindt het wel heel bijzonder dat het andere mensen blijkbaar wel uitmaakt: “Ik vind het heel bijzonder hoe andere mensen zich daar zo druk over maken.” Ook vindt ze dat ze eigenlijk wel een gezondere levensstijl op zou moeten pakken, iets wat de vlogster moeilijk vindt: “Er is gewoon een hele grote tijd in mijn leven geweest waarin ik alles kon eten wat ik wilde zonder aan te komen. Dat is gewoon voorbij.”

Reacties
De uitleg van Monica over haar gewicht volgt nadat ze op Instagram nare reacties heeft gekregen over haar figuur. Onder een foto, waarop Monica te zien is tijdens de EMA’s, zetten haar volgers er reacties onder als ‘Je lijkt dik’, ‘Monica is zwanger’ en ‘Je moet afvallen’. Andere volgers nemen het voor Monica op door te zeggen: ‘Ik word er echt boos van he.. gewoon die comments ‘Je lijkt dik’ dat zeg je toch niet zomaar tegen iemand?’ Andere beweren dat de vlogster dikker is geworden doordat ze hormonen neemt om zwanger te kunnen worden. Gelukkig maakt Monica zich er zelf niet zo druk om!

Dit vind je misschien ook leuk: Monica Geuze onder vuur na filmpje 

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Grazia | Beeld: Instagram