Monique Westenberg praat openhartig over haar relatie: ‘André is veranderd’

André Hazes

De twee kunnen eindelijk een nieuwe start maken

Het jaar is nog lang niet voorbij, maar we kunnen al stellen dat het een bewogen jaar was voor André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg. In april leek het voorbij te zijn tussen de twee en begin juli zegde André al zijn concerten voor de maand af, omdat hij op was. Gelukkig vonden André en Monique elkaar weer terug én nam André de rust die hij zo hard nodig had. In een interview met De Telegraaf vertelt Monique dat het weer goed gaat met André.

De twee gaan een nieuwe fase van hun leven in.

Interview Monique

Het ging even niet zo lekker met André Hazes, maar zijn vriendin heeft laten weten dat alles weer goed gaat. “André is veranderd, doordat het weer goed zit in zijn hoofd”, vertelt Monique in een interview aan De Telegraaf. “De hoofdpijn die hij had is gelukkig verdwenen.”

Op elkaars lip

Deze week verlaten André, Monique en hun zoontje André hun chalet en verhuizen naar een ruim huis. In een interview met Linda vertelde Monique destijds dat haar relatie met André niet goed liep, doordat ze letterlijk geen ruimte voor zichzelf hadden. “We hebben veel te lang in een chalet van elf bij vier gezeten op het kermisterrein van mijn familie. Boven op elkaars lip.” Maar inmiddels gaat het veel beter met de twee en maakt André ook tijd voor andere dingen. “In onze beginperiode, toen hij nog niet zo populair was als nu, deed hij vaak boodschappen. Het siert hem dat hij dat nu weer doen, want voor hem is dat door zijn bekendheid geen vijf minuten werk.”

Huwelijk

Het lijkt erop dat het weer helemaal goed zit tussen André en Monique. De volkszanger denkt zelfs aan trouwen, maar dat trekt Monique nog niet zo. “Voor mij was het huwelijk even geen optie meer. Als hij mij in die rotperiode had gevraagd, was het echt een nee geworden. We hebben er flink voor moeten knokken om ons gevoel van geluk te vinden.”

Villa

Inmiddels hebben André, Monique en hun zoontje intrede gedaan in hun villa in Berkel en Rodenrijs. Dit royale optrekje kocht André destijds voor ruim een miljoen euro. 

Lees ook: André Hazes ziet tweede kindje met Monique wel zitten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show, Telegraaf, Linda | Beeld: Videostill