Monique deelt update: zo gaat het nu met de oververmoeide André

‘Stukje bij beetje vindt hij zijn rust terug’

Vorige week liet André Hazes weten al zijn optredens voor de komende maand te hebben afgezegd. Op advies van de dokter heeft hij besloten om minstens een maand gehele rust te houden. Zijn vriendin Monique vertelt hoe het nu met hem gaat. 

André liet vorige week weten alles even naast zich neer te leggen.

Pijn

Hij vertelde dat hij naar de dokter is gegaan omdat hij ontzettend veel pijn in zijn hoofd had: “Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mijzelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren.” Dit kon niet langer zo doorgaan; hij besloot minstens een maand totale rust te houden.

Update

Monique heeft nu door middel van een mooie foto een update gegeven over hoe het op dit moment gaat met haar vriend. “Er was eens… de liefste papa die zijn zoon elke dag een lach op zijn gezicht bracht,” begint ze haar verhaal. “Die er van genoot dat er genoeg tijd was om samen te kunnen zijn. Die beetje bij beetje zijn rust terug vond om er later weer tegenaan te kunnen om zijn zoon trots te laten zijn. Zowel als papa als artiest!” We wensen de familie heel veel sterkte toe en hopen dat André er snel weer bovenop is.

Lieve mensen, Gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren. Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat mij wat mijn vader bereikt had, nooit zal lukken… Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf. Ook hebben velen van jullie mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen. Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen. We hebben besloten minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen. Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken. Ik zie jullie snel weer!???

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: André Hazes biedt excuses aan: “Velen van jullie hebben me gewaarschuwd”

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram | Foto Instagram