Monique deelt lieve verjaardagswens voor André Hazes


Monique deelt haar wens voor André’s 25e verjaardag

André Hazes Junior mocht gisteren alweer 25 kaarsjes uitblazen. Zijn vriendin Monique is apetrots op haar vriend en viert zijn verjaardag dan ook uitbundig. Op Instagram deelt ze een mierzoet kiekje van zoontje Dré met daarbij een hartewens voor papa André.

Het leven ging André Hazes niet altijd voor de wind.

Verjaardag

Gisteren, 21 januari, vierde André Hazes zijn 25e verjaardag. Grappig feitje, hij is slechts vier dagen na zijn zus Roxeanne jarig, zij mocht op 18 januari 26 kaarsjes uitblazen. Voor zijn verjaardag kreeg André een prachtige uitvergrote foto van zijn zoontje Dré. “Hoe kan je zo verliefd zijn op je eigen kind,” schrijft André nog op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MOOISTE EVER!!!!???

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Monique

Monique deelt de foto die André voor zijn verjaardag heeft gekregen met daarbij haar verjaardagswens voor haar vriend. “25 jaar, klinkt nog zo jong. Een kwart eeuw klinkt al zo oud. Het gaat er om hoe je het zelf invult. Het zijn 25 jaren geweest met heel veel bergen, maar ook veel dalen voor je. Al heel jong snel volwassen moeten worden, maar dat eigenlijk nog niet willen. De laatste jaren in een sneltreinvaart (worden) geleefd. Mijn wens voor jou is dat de komende 25 jaren je wat meer rust zullen geven in je hart, maar ook veel moois, nog meer moois. Als artiest, maar voornamelijk als persoon. Ik gun je oprechtheid, liefde en vertrouwen om je heen. Wij houden van jou!”

Lees ook: Zo ziet de 28 jaar jongere verloofde van dj Tiësto eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill Youtube