Monique Westenberg laat na breuk André Hazes van zich horen op Instagram

Volgers steken Monique massaal een hart onder de riem

Na de pijnlijke breuk met André Hazes bleef het een lange tijd stil rond Monique Westenberg. Zo deelde ze geen nieuwe foto’s op Instagram en bleef het ook op Instagram Stories verdacht stil. Inmiddels laat de blondine weer van zich horen en wordt ze overladen met lieve reacties van haar volgers. 

Zoontje Dré

Op Instagram deelt Monique een foto samen met zoontje Dré Jr. De twee geven elkaar een kus terwijl de kleine Dré met zijn fietsje op de skatebaan pronkt. Bij de foto deelt Monique alleen een emoji van een slotje. Dit duidt uiteraard op de liefde die zij voor haar kleine jongen voelt.

Hart onder de riem

Aangezien Monique een lange tijd niets van zich liet horen, reageren fans van de blondine massaal onder de lieve foto. De ene na de andere reactie laat blijken dat fans enorm met haar meeleven. “Beter dan dit wordt het niet. Aan deze onvoorwaardelijke liefde kan geen vent tippen”, “Er komt echt een nog wel een betere man in je leven! Kop op” en “Je komt er bovenop hoor. Sterker dan ooit!”, klinkt het in de reacties.

Zware periode

Dat Monique momenteel door een zware periode gaat, bleek ook al uit haar eigen column voor het tijdschrift Vriendin. Hierin liet Monique weten dat ze zich normaal gesproken uitgerust en gebalanceerd voelt, maar de afgelopen tijd geen balans kon vinden in haar leven. “Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen dat dit momenteel niet het geval is. Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen”, schreef ze in haar column. Ondanks dat haar toekomstplannen onduidelijk zijn, is ze naar eigen zeggen dankbaar dat kleine Dré nog bij haar is.

Lees ook: Trouwjurkontwerper Monique Westenberg ziet droom in duigen vallen

Bron: Instagram, Vriendin | Beeld: BrunoPress