Monique Westenberg over André’s relatie met Bridget: ‘Ik voelde dat het geen blijvertje was’

“Toen ik hoorde om wie het ging, dacht ik meteen: dit gaat ‘m verder niet worden”

Als we terugblikken naar het afgelopen showbizzjaar, dan denken we meteen aan Monique Westenberg, Bridget Maasland en André Hazes. Na André’s korte relatie met Bridget, legden André en Monique het weer aan. Laatstgenoemde doet daar nu een boekje over open.

Tijdelijke relatiebreuk

Monique hield zich tijdens de relatie van André en Bridget opvallend stil. Iedereen wilde haar kant van het verhaal horen, maar de blondine focuste zich op zichzelf en haar zoon. De situatie veranderde: de relatie van André en Bridget strandde en André en Monique kwamen weer bij elkaar. In het magazine LINDA.190 vertelt Monique openlijk over de tijdelijke relatiebreuk van haar en André.

Geen blijvertje

Monique vertelt aan LINDA dat ze het verschrikkelijk vond om te horen dat André een nieuwe relatie had. Van jaloezie was echter geen sprake, omdat ze al vermoedde dat de relatie geen stand zou houden. “Toen ik hoorde om wie het ging, dacht ik meteen: nu snap ik het, dit gaat ‘m verder niet worden. Ik wíst dat dit weer een vlucht was voor hem, net zoals hij in die zomer de benen had genomen. Van Bridget voelde ik in ieder geval dat het geen blijvertje was.”

Curaçao

Tijdens een tripje naar Curaçao veranderde alles. André moest er zijn voor een optreden, Bridget zou achter hem aan reizen en ook Monique was op het eiland met familie. Media speculeerden destijds al wild dat Monique en André hun relatie op het eiland weer nieuw leven hadden ingeblazen.

Weer bij elkaar

Monique bekent dat er op Curaçao inderdaad wat gebeurde. “We hadden afgesproken op het strand, zodat hij Dré kon ophalen. Dus ik zat daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bám, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over.” Monique vertelt openhartig dat ze dat niet had verwacht. “Tijdens de omhelzing wist ik genoeg. Die was anders dan al die keren dat hij thuis was geweest om André jr. op te halen.”

Benieuwd naar het gehele interview? Dat kun je lezen in de nieuwste LINDA.

Lees ook: André Hazes laat naam Monique in zijn nek tatoeëren

Bron: Linda | Beeld: Videostill YouTube