Monique Westenberg geeft eerste interview na breuk: ‘Ben weer stabiel en gelukkig’

Monique Ibiza

Ook doet Monique een aantal schokkende onthullingen over haar vorige relaties

De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg kwam als donderslag bij heldere hemel. André sprak in de media openhartig over de reden van de breuk en zijn gevoelens, maar Monique hield zich stil. Tot nu, want in een interview met Talkies laat de moeder van zoontje Dré eindelijk van zich horen. 

Bewogen periode

De breuk tussen André en Monique is destijds niemand ontgaan. André zocht vrij snel zijn geluk bij een andere vrouw, Sarah van Soelen, maar Monique besloot tijd voor zichzelf te nemen om deze periode te verwerken. Op Instagram deelde Monique foto’s van een zonnige vakantie met zoontje Dré en deelde hier en daar een diepzinnige quote. Haar echte gevoelens over de situatie kwamen echter niet naar voren.

Eerste interview

Dat Monique eindelijk openlijk gaat spreken over haar gevoel, werd gisteravond in de uitzending van Shownieuws duidelijk. In een openhartig interview met Talkies zal Monique niet uithalen naar haar ex-verloofde, maar zal het hele interview om haarzelf draaien. “Ik wil echt even benadrukken dat dit interview over mij gaat, want ik vind het echt heel belangrijk dat de rust en omstandigheden die er nu zijn, dat die zo blijven”, wist Monique aan Shownieuws te vertellen.

Heftig verleden

Presentatrice Anouk Smulders besloot polshoogte te nemen en nam contact op met Monique. “Ze doet ook een aantal uitspraken waar ik erg van schrik. Zo vertelt ze dat ze in vorige relaties, eerder in haar leven, lichamelijk en geestelijk is mishandeld”, vertelt Anouk geschrokken. “Daarbij onthult ze ook dat ze voor de relatie die ze met André had, de liefde nooit zo heeft ervaren.” Ook wil Monique benadrukken dat het beter met haar gaat. “Ze voelt zich stabiel en gelukkig, maar wel in verdrietige omstandigheden.”

Lees ook: Monique Westenberg dolgelukkig met Dré op Ibiza

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Array