Monique Westenberg over herkenbare foto’s van zoontje delen op social media

Dré Junior had er last van dat hij regelmatig werd herkend

Monique Westenberg staat inmiddels al een paar jaar vol in de spotlights. De blondine deelde sindsdien veel foto’s en plaatste regelmatig informatie over haar privéleven op Instagram. Zo ook over zoontje Dré Junior. Daar is de 43-jarige echter mee gestopt. Aan Shownieuws legt Monique uit waarom ze daar samen met André Hazes voor koos.

In beeld brengen

“We hebben er samen voor gekozen om hem minder in beeld te brengen met de voorkant van zijn gezichtje”, vertelt Monique aan Shownieuws. Dat betekent dus niet dat de Hazes-telg helemaal niet meer in beeld wordt gebracht. “Op social media laten we hem van de zij- of achterkant zien of we doen een brilletje op. We gaan hem niet meer helemaal afschermen, maar dat hele herkenbare willen we er wel afhouden. Hij had er een beetje last van”, legt Monique uit.

Herkend worden

Monique en André kunnen al een aantal jaar niet meer de straat op zonder herkend te worden. Zij zijn echter niet meer de enigen die op straat worden herkend. Ook zoontje Dré kreeg hiermee te maken. Oudere kindjes begonnen het jongetje te herkennen en trokken hem voor. “Hij weet helemaal niet waarom. Pas als hij met de oppas of met mijn ouders weg is, die niet herkend worden, kan hij gewoon zijn wie hij is”, verklaart Monique. “Dan kan hij gewoon zijn wie hij is. Gewoon een kindje.”

View this post on Instagram

Speeltuin, diertjes, zonnetje en vriendjes ?

A post shared by ??????? ????? (@moniquenoell) on

Lees ook: Roel van Velzen stelt nieuwe vriendin voor: ‘Intens gelukkig met alle liefde’

Bron: Shownieuws | Beeld: Videstill YouTube