Trotse Monique Westenberg deelt beelden van eigen kledinglijn

Monique Westenberg kledinglijn

In het najaar lanceert Monique Westenberg een kledinglijn voor kinderen

Trouwe Instagramvolgers van Monique Westenberg (43) hadden al even in de gaten dat de blondine bezig was met het creëren van een eigen kledinglijn voor kinderen. In april maakte het Amsterdamse kledingmerk ‘717’ bekend dat Monique bij hen aan de ontwerptafel was geschoven. De kinderkleding hangt vanaf september in de winkel, maar foto’s van de collectie zijn nu al te bewonderen.

Jongenskleding

De moeder van de kleine André kan haar 3-jarige zoontje straks in zelf ontworpen kleding steken. Het merk waarmee Monique samenwerkt, is namelijk gericht op ‘jongens van het universum’ met kindermaten 98-164. Op de eerste beelden van de collectie voor dit najaar zien we dan ook stoere en kleurrijke jongenskleding die de kleine André ongetwijfeld goed zal staan.

Voorproefje

“Ik ben zo blij met de kleding hoe ze geworden zijn” schrijft de vriendin van André Hazes op haar Instagramaccount. Daar deelt Monique ook meteen een video van haar favoriete broekje uit de collectie, dat nu al te winnen is via social media.

Trots

De reacties op de eerste foto’s van de kledinglijn zijn lovend en veel van Moniques Instagramvolgers geven aan niet te kunnen wachten tot de kleding in de rekken hangt. Zelf benadrukt de blondine ook hoe tevreden ze is met het resultaat: “Het is zó ontzettend leuk om de items waar we al die tijd aan gewerkt hebben nu werkelijk écht te zien en in onze handen te houden” schreef ze al eerder bij een foto van een van haar kledingstukken. 

Lees ook: Rachel Hazes over band met schoondochter: Ik heb niet zoveel met Monique

Bron: RTL Boulevard, Instagram @moniquenoel, Instagram @sevenoneseven_official | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk