Monique Westenberg woest door ‘ongevraagd advies’ volgers

Monique is heel duidelijk naar haar volgers

Monique Westenberg is woest op een deel van haar volgers. Ze postte afgelopen weekend een foto van André junior en daar kwam heel veel kritiek op. Hij droeg -net als zijn vriendje op de foto- een speen en daar zou hij volgens de volgers veel te oud voor zijn. Andere volgers waren het niet eens met deze bewering en die twee opvattingen zorgden voor een heuse discussie op Instagram. 

Monique reageert woest op het ‘ongevraagde advies’.

Ongevraagd advies

“Ik ben het ‘ongevraagde advies’ en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat!”, zegt Monique onder een nieuwe foto op haar Instagram-pagina. Ze voegt daaraan toe: “Het is ons kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want wij zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen wij dat!” Monique is heel duidelijk dat dit soort gedrag niet getolereerd wordt. Monique dreigt nu iedereen te blokkeren die nog maar een keer begint over het speengebruik van André junior.

44.000 kippen

Een paar weken geleden reageerde André Hazes zelf al onder een foto van Monique. Toen was er ook al veel kritiek op de speen in het mondje van junior. André zei daarop: “Al is hij 30 en wil hij nog een speen, dan krijgt hij het van ons. Als hij daar gelukkig van wordt, dan krijgt hij dat. Al wil hij 44.000 kippen dan zorg ik daarvoor, want wij zorgen voor zijn geluk’.

Blokkeren

Monique wil graag foto’s kunnen plaatsen, zonder een stormvloed van kritiek te krijgen en wil liever niet haar reacties uitzetten. Ze sluit haar bericht af met hele duidelijke taal richting de negativiteit van sommige volgers: “Opzouten met je gezeik en richt je op je eigen ‘perfecte’ leventje!”. Daar is geen woord Frans bij.

Zie hier onze heerlijke zoon samen met zijn vriendje, beide nog géén 2 jaar, MET speen! Ik ben het “ongevraagde advies” en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat! Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat! Wie er vanaf nu nog 1x over begint blokkeer ik van mijn instagram, want ik wil graag gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan! Ik zou het jammer vinden wanneer ik mijn reacties ook uit zou moeten zetten, want alle gezellige lieve volgers zijn daar dan ook de dupe van! Dus voor eens en voor altijd: OPZOUTEN MET JE GEZEIK EN RICHT JE OP JE EIGEN “PERFECTE” LEVENTJE! ??

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Lees ook: Johan Derksen toont zijn zachte kant en praat over zijn overleden vrouw

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Hollandse Hoogte