Kan je niet goed tegen je verlies? Dan is dít Monopolyspel speciaal voor valsspelers iets voor jou!

monopoly

Er komt nu een speciale ‘valsspelers’ editie van het bordspel

Monopoly, wie is er nu niet mee opgegroeid? Het zorgde voor de nodige spanningen binnen de familie wanneer het gespeeld werd tijdens een gezellige familieavond. In elk gezelschap was er vast iemand die niet goed tegen zijn of haar verlies kon en het spel niet helemaal eerlijk speelde. Ken jij of ben jij zo iemand? Dan is deze nieuwe versie van Monopoly echt iets voor jou!

‘Toveren’ met de dobbelstenen, stiekem kaartjes achterhouden en geld stelen van de bank; we kennen alle trucjes.

Cheaters Edition
De fabrikant van Monopoly, Hasbro heeft het klassieke familiespel in een compleet nieuw jasje gestoken: de Cheaters Edition. Het is in deze versie toegestaan om de regels te overtreden. Hopelijk dus geen geschreeuw, ruzies en frustraties rond de familietafel tijdens het spelen van dit bordspel. Het doel van het spel blijft hetzelfde: heb je het meeste geld? Dan win je. Maar hoe je dit uiteindelijke doel bereikt? Dat gaat nét even anders.

Beloning
Als je niet helemaal eerlijk speelt, word je bij dit spel juist beloond. Niet meer ‘per ongeluk’ een paar vakjes overslaan of ‘vergeten’ om de huur te betalen. Doe je dat bij dit spel, dan levert het juist iets op! Wel belangrijk: zorg dat de andere spelers hier niets van doorhebben. Word je betrapt? Dan ben je alsnog de sjaak. Een boete of zelfs met handboeien vastgeketend worden aan het spelbord hangt dan boven je hoofd.

Met wie zou jij dit spel wel willen spelen? Laat het ons weten in de reacties op Facebook!

Wil je dit artikel graag later nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: Unsplash