Move over Maxime! Is Montana de nieuwe favoriete Meilandtelg?

Kijkers zijn lovend over Montana Meiland

Waar Maxime Meiland graag in de schijnwerpers lijkt te staan, bevindt grote zus Montana zich wat vaker op de achtergrond. De 26-jarige blondine is dan ook vaak de rust zelve te midden van alle drukte in Chateau Meiland. Dat ze nu wat vaker in het programma te zien is, valt alleen maar in de smaak bij de kijkers. Ze zijn lovend over Montana. Is de oudste dochter van Martien en Erica de nieuwe favoriet?

Chateau Meiland

Toen ouders Martien en Erica voor de tweede keer naar Frankrijk vertrokken om een kasteel op te knappen en een bed & breakfast te beginnen, besloot Montana om in Nederland te blijven. De oudste dochter nam de woonwinkel van haar vader, MAR10, over. Daarom was ze slechts af en toe in Chateau Meiland te zien. Door de coronacrisis moesten de deuren van de woonwinkel sluiten en kan ze vaker bij haar familie zijn. Én is ze dus ook vaker in het realityprogramma te bewonderen.

Lovende reacties

En daar zijn de kijkers van Chateau Meiland alleen maar blij mee. Op Twitter regent het lof voor Montana. Zo zijn kijkers onder de indruk van haar klus-skills, haar intelligentie en de rust die ze met zich meebrengt. “Zonder Montana waren ze nergens op dat chateau”, tweet iemand. “In de chaos van het gezin is Montana het rustpunt”, zegt een ander.

Kritiek

De lovende reacties op Montana staan in schril contrast met de kritiek die jongere zusje Maxime krijgt te verduren. Kijkers ergeren zich aan haar ‘luide’ en ‘irritante’ gedrag. Menig kijker laat dit dan ook op Twitter weten. Sommige Chateau Meiland-kijkers willen zelfs niet meer naar het programma kijken door het gedrag van Maxime. Kan Montana de kijkers misschien nog wel tevreden houden?

 

Lees ook: Maxime en Montana Meiland krijgen eigen programma

Bron: Story | Beeld: Brunopress, credit: Patrick van Emst