Bizarre aflevering Mr. Frank Visser: ‘Buurman gooit met poep’


De kijkers van Mr. Frank Visser werden gister weer getrakteerd op een bizarre aflevering

Gisteravond was het weer zo ver: een gloednieuwe aflevering van Mr. Frank Visser Rijdt Visite werd uitgezonden op SBS6. In deze aflevering kwam de Alkmaarse Peggy Hovel aan het woord. Ze zegt namelijk al lange tijd te worden geterroriseerd door haar buurman door middel van hondenpoep.

De buurman zou eieren en hondenpoep over de schutting heen gooien, in de tuin van Peggy.

Hondenpoep en eieren

Peggy woont al lange tijd in Alkmaar. Al maanden ligt ze flink in de clinch met haar buurman. Ze beschuldigt hem ervan dingen over de schutting te gooien, waaronder hondenpoep. Op zijn buurt beschuldigt hij haar weer van stalken. In de aflevering wordt duidelijk dat Peggy er genoeg van heeft, omdat ze regelmatig eieren en hondenpoep uit haar tuin kan rapen. “Hij gooit eieren hier en hij gooit stront hier van de honden”, zo legt ze uit.

Pesterijen

Zelf zegt ze haar buurman al een paar keer betrapt te hebben terwijl hij onder andere hondenpoep over de schutting gooide. “En toch zegt ‘ie dat ‘ie het niet gooit”, schreeuwt ze boos. Peggy is de pesterijen van haar buurman helemaal zat. Zelf ontkent hij het gooien van uitwerpselen over zijn schutting tegenover Mr. Frank Visser. De Alkmaarse houdt voet bij stuk en is ervan overtuigd wat ze heeft gezien. “Waar komt dit vandaan? Komt het uit de hemel vallen?”, vraagt ze zichzelf sarcastisch af.

Wietplantage

Mr. Frank Visser hoort van Peggy dat het contact eerder wel altijd goed was tussen haar en haar buurman. Hoe kan het dan nu zo drastisch veranderd zijn? De zoon van Peggy, die bij het gesprek met Mr. Frank Visser aanwezig is, legt uit dat er ooit een inval bij de buurman is gedaan en dat hierbij een wietplantage is ontdekt. Peggy en haar zoon denken dat de buurman sindsdien boos is op zijn buurvrouw omdat hij denkt dat zij een melding heeft gemaakt bij de politie. Volgens Peggy is dit niet het geval en bemoeit ze zich alleen met haar eigen zaken.

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser en Peggy hier:

Lees ook: Politie treft kilo’s wiet aan in ouderlijk huis Yuri van Gelder

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill