Kijkers Mr. Frank Visser geshockeerd door buurman die kat in kliko opsluit

Kijkers van het programma reageren verbolgen op de actie

Het was weer bonje tijdens de laatste aflevering van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Deze keer probeerden Meester Visser en presentator Viktor Brand een heftige burenruzie in Haarlem te sussen. Een grote eik in de tuin van Tineke en Frans zorgt bij buurman Peter voor flink wat overlast. Deze is het zó beu, dat hij wraak neemt. En deze vergeldingsactie zorgt voor een hoop verbolgen reacties onder kijkers.

Grote eik

Tineke en Frans hebben een grote eik in hun tuin staan, tot groot ongenoegen van buurman Peter. Het bladafval en vallende eikels zijn hem een doorn in het oog en hij wil dan ook maar één ding: de eik moet verdwijnen. Het conflict tussen de buren is helemaal uit de hand gelopen en Frans heeft Peter zelfs eens een blauw oog geslagen. Dat zit Peter nog altijd erg hoog en hij reageert dan ook emotioneel als Viktor bij hem verhaal komt halen.

Kat in de kliko

Tineke en Frans peinzen er op hun beurt niet over om de boom te kappen. Zij beweren juist dat buurman Peter hen terroriseert. Zo zou hij regelmatig harde muziek draaien en zou hij zelfs eens de kat van Tineke en Frans in de kliko hebben opgesloten. Volgens Peter en zijn vrouw was dit niet het geval, maar zat het beestje vast tussen de groene container en de schutting.

Een opwelling

Echter, als Viktor Peter op de man af vraagt of de kat daadwerkelijk in de kliko heeft gezeten, antwoordt deze: “Nou, hoogstens tien minuten. Een opwelling van mij, een kort poosje gewoon. Maar ik was wel gek op dat beestje”, verklaart hij. Deze onthulling leidde tot een hoop geschokte reacties van kijkers.

 

Lees ook: Rachel Hazes wenst verzoening André en Roxeanne voor vijftigste verjaardag

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill