Mulan niet meer in de bios, maar binnenkort te streamen op Disney+

Maar daar vraagt de streamingservice wel een flinke huurprijs voor

De live-actionversie van de Disneyfilm Mulan komt toch niet in de bioscoop. De bioscooprelease werd vanwege het coronavirus steeds opnieuw uitgesteld. Maar niet getreurd voor de fans: binnenkort kunnen fans de film toch zien op de streamingdienst Disney+. Alleen moeten kijkers daarvoor wel flink in de buidel tasten.

De film huren

De oorspronkelijk in maart te verschijnen film Mulan is vanaf 4 september op Disney+ beschikbaar, zo kondigde Disney gisteren aan. Gebruikers van de dienst moeten echter bovenop hun abonnementsgeld nog een flinke huurprijs betalen van bijna 30 dollar, omgerekend zo’n 25 euro. 

Vast aanbod

Wie de film Mulan huurt, kan de film maar voor beperkte tijd bekijken. Wanneer Disney Mulan tot het aanbod gaat rekenen en je er dus niet extra voor hoeft te betalen, is nog niet bekend. Overigens gaat de film wél in de bioscoop draaien in landen waar de streamingdienst niet beschikbaar is.

Première

Mulan zou oorspronkelijk in maart in première gaan. Omdat de bioscopen de deuren moesten sluiten vanwege het coronavirus werd de release opgeschort naar juli en daarna nog eens naar augustus.

Lees ook: Go grease lightning! Vervolg op filmklassieker Grease is een feit

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Mulan