Deze muurkleur past het best bij jouw sterrenbeeld

Dit is de beste kleur gebaseerd op je horoscoop

Ga je binnenkort je kamer een make-over geven? Of wil je graag weten of je de goede keuze hebt gemaakt? Je kleurkeuze in je interieur vertelt veel over wie je bent. Ook je sterrenbeeld kan erg veel verraden over wat voor persoon jij bent. De volgende muurkleuren passen het best bij jouw sterrenbeeld.

Welke muurkleur kies jij?

Steenbok, 21 december – 19 januari

Lichtgrijs of donkerblauw. Steenbokken zijn vaak een beetje conservatief. Jij houdt niet van felle, uitbundige kleuren. Daarom kies jij eerder voor een veilige en simpele muurkleur als lichtgrijs. Jij vindt je huis al druk genoeg door alle boeken en meubels, dus je wilt liever een rustige kleur. Ga je voor iets heftigers, dan kiezen steenbokken vaak voor donkerblauw. Veilig en conservatief, maar spannender dan lichtgrijs.

Waterman, 20 januari – 18 februari

Lichtblauw of grijs. De waterman is, de naam zegt het al, een watersterrenbeeld. Je voelt je goed bij de kleur blauw. Het kalmeert je en helpt je creativiteit hoog te houden. Ook kiezen veel watermannen voor een grijze muurkleur. Je houdt van uitbundige accessoires, dus een rustige muurkleur zorgt ervoor dat jij los kunt gaan in je interieur.

Vissen, 19 februari – 20 maart

Turquoise of paarsblauw. Net als de waterman kiezen vissen vaak voor kleuren gerelateerd aan de oceaan. 50 tinten blauw, zeg maar. Het zou dus goed kunnen dat jij dol bent op de kleur turquoise, een vrolijke kleur in huis. Vissen zijn erg emotioneel en gebruiken hun huis om bij te komen van alle indrukken die ze gedurende de dag opdoen. Een rustgevende paarsblauwe kleur helpt ze ontspannen.

Ram, 21 maart – 20 april

Felrood of oranje. De ram is recht voor zijn raap en gaat recht op zijn doel af. Omdat de planeet Mars intrinsiek gelinkt is met de ram, houdt jij wel van vurige kleuren als rood en oranje. Je voelt je bij deze kleuren helemaal in je element. Ook werkt vooral oranje erg motiverend en verfrissend, iets waar jij wel van houdt. Het mag best uitbundig!

Stier, 21 april – 20 mei

Mosgroen of zachtroze. De stier houdt van zachte kleuren. Jij zou nooit een felle kleur op je muur smeren, maar kiest eerder voor een zachte tint groen of zachtroze. Je houdt van natuurtinten, iets wat bij jouw rustige persoonlijkheid past. Ook ben je erg artistiek, wat de natuurtinten versterken. Je huis moet kalmerend zijn en zachtheid uitstralen, dus ook zachtroze en beige passen goed.

Tweelingen, 21 mei – 21 juni

Wit. Tweelingen barsten van de energie en houden van een schoon, opgeruimd huis. Helderwitte muren passen daar het best bij, want dat voelt lekker schoon. Door jouw drukke leven is het belangrijk voor je dat je thuiskomt in een opgeruimd en rustig huis, dus jij houdt het minimalistisch. Doordat je altijd druk bent in je hoofd reflecteert dit soms in je interieur, want tweelingen houden wel van felgekleurde accessoires.

Kreeft, 22 juni – 22 juli

Lichtblauw of lichtroze. Kreeften zijn dol op pastelkleuren, het kan niet zoet genoeg. Kreeften zijn van nature zachtaardige mensen en dat reflecteert duidelijk in hun interieur. Ook werken pastelkleuren erg kalmerend, wat handig is voor de emotionele kreeft. Jij hebt een huis nodig waar je kunt ontladen en ontspannen, en pastelkleuren werken hierbij.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus

Mosterdgeel of donkerpaars. De leeuw is het sterrenbeeld van de zon, dus geel past daar goed bij. De warme, zonnige kleur geel reflecteert je loyaliteit en optimisme. Leeuwen houden ook van een beetje drama, dus je kunt ook kiezen voor een rijke donkerpaars. Donkerpaars is wordt ook wel gezien als de kleur van koningen en koninginnen en daar kan de leeuw zich wel in vinden!

Maagd, 23 augustus – 22 september

Lichtbruin of ijsblauw. Mensen met het sterrenbeeld maagd kiezen meestal voor een natuurlijke muurkleur. Lichtbruin is zacht en kalmerend, maar toch iets spannender dan bijvoorbeeld wit of lichtgrijs. Ook zijn maagden goed in vooruit denken en dus kiezen ze vaak voor een neutrale kleur die overal bij past, zoals lichtblauw.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober

Zalmroze of donkergroen. De weegschaal is soms best een beetje chique. Een zachte zalmroze straalt elegantie uit en past ook bij je zachtaardige natuur. Als je niet van roze houdt past een donkere kleur groen goed bij je. Dit is nogal een statementkleur, maar het past toch bij jou. Het brengt rust en is op dit moment natuurlijk heel erg hip, wat ook bij jou past.

Schorpioen, 23 oktober – 21 november

Donkerrood of felroze. De schorpioen is nergens bang voor! Jij houdt wel van een kleurtje op de muur, het mag best opvallen. Je zit vol passie, dus donkerrood past goed bij jouw vurige innerlijk. Ook houd je van opvallen en intensiteit, dus felroze is ook niet mis. Je wil graag een interieur dat opvalt en laat zien dat jij uniek bent, dus jij zou nooit voor trendkleuren gaan.

Boogschutter, 22 november – 20 december

Paars of limegroen. Boogschutters zijn erg filosofisch ingesteld. Daar past een paarse kleur uitstekend bij, omdat deze kleur je spiritualiteit bevordert. Ook houd de boogschutter van vrolijke kleuren als limegroen. Je hebt een speelse persoonlijkheid en groen past daar goed bij.

Lees ook: Welke ochtendroutine past bij jou volgens jouw sterrenbeeld?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Good Housekeeping | Beeld: Pexels