Mysterie: ken jij de eigenaar van het verdwenen poëziealbum?

 

verloren poëziealbum

Help jij ons het poëziealbum te vinden?

Onlangs plaatsten wij een heel leuk plaatje van een poëziealbum, nu blijkt dat dit poëziealbum niet zomaar een album is. Het is een langverloren album en wij gaan proberen ‘m terug te vinden, mét jouw hulp!

Ken jij de eigenaar van dit poëziealbum?

Kwijtgeraakt
Wilma Veldhuis, meisjesnaam van de Sanden, stuurde ons een privé-berichtje op Facebook met het bericht dat het plaatje van het poëziealbum dat wij plaatsten van haar was. Ze is ‘m al 45 jaar kwijt. Een pester vroeg haar om het poëziealbum, omdat ze er in zou willen schrijven. Het album bleef alleen wel heel lang weg en toen ze eindelijk de moed had verzameld om haar album terug te vragen zei de pester, volgens haar met een gemene lach, dat ze het verloren had. Wilma zou het graag terug willen, omdat het een grote emotionele waarde heeft voor haar. Wij vonden dit zo’n bijzonder verhaal dat we nu graag willen helpen. We weten alleen niet waar we moeten zoeken, dus vragen we nu om jullie hulp.

Delen
Weet iemand van jullie waar dit poëziealbum is en wie het in zijn bezit heeft? Het album heeft een zuurstokroze kaft met op de voorkant een pentekening van een meisje met lang haar en een haarband in het haar. Het zou enorm helpen als dit bericht gedeeld wordt, zodat wij het album weer bij de rechtmatige eigenaar terug kunnen krijgen!

Het gaat om dit album:

Herken jij het? Laat het ons weten via [email protected] of stuur ons een privébericht op Facebook!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Beeld: Unsplash