Let’s get high: Mysteryland organiseert online festival vanuit luchtballon

Mysteryland legt de lat zo wel heel hoog voor een online festival

Het populaire Nederlandse festival Mysteryland organiseert eind augustus een wel heel gaaf online festival. De artiesten staan niet op een podium, maar zoeken het hogerop. Ze gaan namelijk vanuit een luchtballon optreden.

Corona

Normaal gesproken trekken meer dan honderdduizend mensen van over de hele wereld in augustus af naar Haarlemmermeer voor het driedaagse dancefestival Mysteryland. Vanzelfsprekend kan dat dit jaar door de coronacrisis niet doorgaan. De organisatie heeft maandenlang gezocht naar een bijzonder alternatief.

High in the sky

En daarin zijn ze geslaagd. Dit jaar vindt het festival niet op de grond plaats, maar hoog in de lucht. Er treden meer dan vijftig artiesten op, die via acht verschillende stages in de luchtballonnen zijn te volgen. Je kunt onder meer los gaan op de muziek van grote namen als Paul van Dyk, Joris Voorn, Lucas & Steve en Sander van Doorn.

Gratis

Het beste nieuws van alles? Dit jaar hoef je geen duur festivalkaartje te betalen, want het digitale alternatief is helemaal gratis. Het festival vindt plaats op 29 augustus en is van 19.00 uur tot 01.00 uur te volgen via de officiële kanalen van Mysteryland. Party time!

View this post on Instagram

Soon… #letsgethigh

A post shared by Mysteryland (@mysteryland_official) on

Lees ook: 6 tips om een onvergetelijk feestje te organiseren

Bron: NU.nl | Beeld: Unsplash