Na opa nu ook oma van Kjeld Nuis overleden: ‘Nu weer samen’

Kjeld Nuis

‘Na 80 jaar samen, hem nog geen maand kunnen missen’

Kjeld Nuis gaat door een lastige periode. Een maand geleden moest hij afscheid nemen van zijn opa, en nu laat de schaatser via Instagram weten dat ook zijn oma is overleden. 

‘Weer samen’

Op Instagram deelt Kjeld twee prachtige foto’s van zijn opa en oma samen. “Na 80 jaar samen, hem nog geen maand kunnen missen ? Nu al weer samen ?? “, schrijft de schaatser bij de foto’s. “Lieve Oma, je was geweldig!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis)

Verdrietig en prachtig

Onder de foto stromen de steunbetuigingen binnen. “Heel veel sterkte” en “gecondoleerd” klinkt het volop in de reacties. “Verdrietig en prachtig tegelijkertijd”, schrijft een volger over het overlijden van Kjelds opa en oma. Een ander sluit zich daarbij aan: “Gecondoleerd. Verdrietig, maar zolang samen… is ook niet makkelijk na zo’n lange tijd (een mensenleven) alleen door te moeten gaan. Wens jullie sterkte.”

Hechte band

Het is ongetwijfeld een moeilijke periode voor Kjeld. Iets meer dan een maand geleden moest Kjeld afscheid nemen van zijn grootvader. Hij deelde toen een zwart-witfoto van zijn opa, met daarbij de tekst: “Bedankt (1926-2022).” Zowel met zijn opa als met zijn oma had hij een hechte band, al heeft hij het ze vroeger niet makkelijk gemaakt. Zo vertelde hij vorig jaar aan het AD dat hij op jonge leeftijd al een echte waaghals was. Toen hij zeven jaar was, vroeg hij zijn oma een keertje mee naar de skatebaan. “Dóódsangsten. Ze is nooit meer meegegaan. Mijn ouders hadden het vreselijk zwaar, maar mijn opa en oma nog veel erger.”

Wij wensen Kjeld en zijn familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Lees ook: Kjeld Nuis deelt verdrietig nieuws op Instagram

Bron: Instagram @kjeldnuis | Beeld: BrunoPress