Dit is de naam van het pasgeboren kindje van Daley Blind

Daley Blind

Daley stond gisteravond voor het eerst als vader op het veld

Afgelopen dinsdag zijn Daley Blind (29) en zijn vrouw Candy Rae Fleur de trotse ouders geworden van een zoontje. De naam van de kersverse spruit werd nog even geheim gehouden, maar daar is nu verandering in gekomen. Voor de Champions League-wedstrijd tegen Valencia praatte Ajax-trainer Erik ten Hag per ongeluk zijn mond voorbij.

Ajax-trainer Erik ten Hag praatte gisteravond zijn mond voorbij.

Naam

Daley en Candy Rae verwelkomden afgelopen dinsdag hun eerste zoontje samen. De twee lieten nog niet weten hoe het mannetje zou heten, maar daar heeft Ajax-trainer Erik ten Hag gisteravond verandering in gebracht. Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Ajax en Valencia sprak hij met Hélène Hendriks en onthulde hij de naam van de kleine.

Euforisch

Hélène kon de geboorte natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en vroeg Ten Hag ernaar. “Hij voelt zich goed! Het is natuurlijk fantastisch, een euforisch moment gisteren”, liet de Ajax-trainer weten over Daley. “Hij is goed uitgerust en voelt zich er helemaal klaar voor.” Tijdens het gesprek kwam ook de naam van het kindje ter sprake: “Lowen”, aldus Ten Hag. Na afloop van de wedstrijd werd dit door Daley zelf bevestigd.


Lees ook: Dolgelukkige Natasja Froger ontmoet voor het eerst kleindochter Fallon

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill

Array