Nadège van Chateau Meiland niet blij met Carlo Boszhard

Een aflevering van de De TV Kantine schiet bij de huishoudster in het verkeerde keelgat

Na een flinke teleurstelling in de familie Meiland lijkt Nadège, voormalig huishoudster van Chateau Marillaux, helemaal klaar met de televisie-aandacht. De Française is dan ook niet te spreken over de persiflage die Carlo Boszhard van haar deed in De TV Kantine: “Hij mag dat helemaal niet.”

Klacht tegen RTL

In De TV Kantine doen Carlo Boszhard en andere acteurs iedere week spraakmakende BN’ers na. De markante familie Meiland kon daarbij natuurlijk niet uitblijven, en zo belandde ook het typetje van huishoudster Nadège in de tv-comedy. Haar typetje werd gespeeld door Carlo Boszhard, die verscheen in de karakteristieke coltrui van Nadège en een Frans accent opzette. De Française laat aan Weekend weten dat ze niet blij is met deze persiflage en zelfs overweegt een klacht in te dienen tegen RTL: “Ik vind dat niet leuk. Ik word er niet verdrietig van, maar boos. Hij mag dat helemaal niet,” vertelt Nadège aan het weekblad.

Ontevreden met de Meilandjes

Eerder leek Nadège niet ontevreden met de aflevering waarin Carlo Boszhard haar nadoet, maar de emoties lopen inmiddels hoog op bij de Française. Het ontslag door de familie Meiland valt haar nog steeds zwaar. De huishoudster wordt nog betaald tot het einde van haar contract, maar hoeft niet meer naar het chateau te komen. Het abrupte einde van haar dienst bij de familie was een grote teleurstelling voor de brunette: “Ik begrijp niet dat ze me als een stuk oud vuil behandeld hebben,” vertrouwde Nadège eerder al toe aan Showniews.

Lees ook: Maxime Meiland reageert op AliExpress-geruchten rondom eigen kledinglijn

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube