‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’: Naomi van As en Sven Kramer verwachten eerste kind

Naomi van As en Sven Kramer

Naomi van As in verwachting van eerste kindje

Op zondag 29 april kondigden hockeyster Naomi van As en schaatser Sven Kramer aan dat Naomi zwanger is van hun eerste kindje. Het stel zette allebei ludieke foto’s op Instagram om de zwangerschap aan te kondigen. 

‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’.

Baby on the way

Naomi plaatste een foto op haar Instagramaccount waar Sven een bordje vasthoudt waarop staat ‘The Dad’. Onder de foto staat ‘Baby on the way’. Op deze wijze kondigde het stel aan in verwachting te zijn. De 34-jarige Naomi stopte twee jaar geleden al met haar carrière als professioneel hockeyster, naar eigen zeggen omdat ze een kinderwens had. “Professioneel hockeyen én een kind krijgen, dat gaat gewoon niet samen”, aldus Naomi.

Zwanger

Ook de 32-jarige Sven Kramer plaatst een aankondiging van de blije boodschap op zijn Instagram. Hij koos voor de kaft van het boek Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt van Kluun. Door Naomi van As hierin te taggen kondigde hij aan dat ze een kind verwachten. Het stel, dat sinds 2007 samen is, heeft vorig jaar samen een huis gekocht in Amstelveen. Wanneer Naomi is uitgerekend en of het kindje een jongetje of meisje wordt, is niet bekend.

? ?? Baby on the way ?? ?

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

?? @naomivanasofficial

Een bericht gedeeld door sven kramer (@svenkramer) op

Lees ook: Bevestigd: André Hazes en Monique zetten definitief punt achter relatie

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Nu.nl | Beeld: Hollandse Hoogte