Dolverliefde Naomi deelt gevoelens voor Michael in emotioneel bericht

Naomi deelt op Instagram hoe gek ze op Michael is

Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi Dijkstra zijn inmiddels al een jaar samen. En als we naar de liefdesverklaring van Naomi op Instagram kijken, zullen daar zeker nog jaren bijkomen. De blondine is nog steeds stapelgek op haar vriend en dat mag iedereen weten.

In een bericht op Instagram vertelt Naomi dat ze heel blij is met Michael. 

Verliefd

“Ik ben nog steeds zo een verliefde heutemeteut dat als we een nachtje niet samen slapen, ik je heel erg mis en je het liefst elke seconde bel of app”, begint de 23-jarige haar bericht op Instagram. “Hou gewoon heel erg veel van je en je bent de eerst man die mij echt een thuis heeft gegeven. Ben blij dat ik bij jou hoor, hoe gek je me soms ook kan maken. You’re the best, babe.”

Reacties

Toen de relatie tussen Naomi en de 15 jaar oudere Michael naar buiten kwam, waren velen nog niet meteen te spreken over Naomi. Zo luidden enkele reacties van fans destijds dat ze Barbie leuker vonden en dat Naomi te jong was voor de realityster. De fans lijken inmiddels bijgedraaid en velen reageren sympathiek onder de foto. “Dat verdient Michael ook wel” en “Jullie zijn een lief mooi koppel samen”, zijn enkele reacties onder de foto.

Lees ook: Zo ziet de vrouw van Michael van Gerwen eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Instagram Naomi | Beeld: Videostill YouTube