Dit is hoe Natasja manlief René Froger helpt met heel slim afvaltrucje

Rene Froger afvaltrucje

René Froger is inmiddels al 16 kilo kwijt

Vanwege de coronacrisis liggen concerten en optredens voor veel artiesten al enige tijd stil. Zanger René Froger mag na maanden eindelijk weer optreden tijdens de Amsterdamse Zomer in de Arena. Verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard vraagt René het hemd van het lijf, letterlijk. De verslaggever is namelijk vooral benieuwd hoe het René is gelukt om zoveel gewicht te verliezen. Aan Aran verklapt René dat het Natasja is die hem op het goede pad weet te houden met wel een heel slim afvaltrucje.

Gezondere levensstijl 

Sinds de komst van het coronavirus en de annulering van vrijwel alle optredens van René Froger, besloot de zanger het roer om te gooien. Stilzitten zat er voor hem namelijk niet in. Door zijn levensstijl en voedingspatroon aan te passen wist de zanger in enkele maanden maar liefst 16 kilo af te vallen. Het hielp hem vooral om de alcoholische versnaperingen én de lekkere bitterballen na elk optreden te laten staan.

Slim afvaltrucje van Natasja Froger

Ook thuis weet de zanger het goed vol te houden om van alle zoete verleidingen af te blijven. Hoe hij dit doet? Daar zorgt zijn vrouw Natasja wel voor. Ze heeft namelijk een zeer effectief afvaltrucje waardoor René bijna niet meer de snoepkast in duikt. Voor de ongezondere snacks heeft Natasja namelijk speciale verstopplekjes. Toch wist René er onlangs één te vinden in de slaapkamer van zijn zoon Didier. De zanger bedacht zich echter al snel toen hij een foto van zichzelf zag toen de 16 kilo er nog bij aan zat. Inmiddels heeft Natasja in vrijwel ieder keukenkastje en op de koelkast oude foto’s van de zanger geplakt in de hoop dat hij zijn gezonde levensstijl vol kan houden. Volgens René zelf kan hij geen betere manier bedenken om van de zoetigheden af te blijven!

Lees ook: Trotse Birgit Schuurman deelt foto van ‘leukste kinderen’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP – COPYRIGHT MMP Mischa Schoemaker