Lekker nazomeren: vanaf dinsdag keert de zomer terug in Nederland

De herfst moet plaats maken

Het wordt weer even zomer in Nederland! Voor de liefhebbers van warme temperaturen is dit heel goed nieuws, want deze cijfers hebben we al even niet meer gezien. Weerplaza voorspelt dat de temperaturen zelfs op kunnen lopen tot 30(!) graden. 

We kunnen niet wachten!

30 graden

Vanaf dinsdag zal het weer warmer worden. De modellen laten zien dat het dinsdag in ieder geval 25 graden wordt. De reden dat het opeens weer zoveel warmer wordt is orkaan Helene. De orkaan hangt boven de Atlantische Oceaan, maar door de voorspelde noordelijke koers zorgt dat voor hogedrukgebieden boven ons land. Weerbureau Weerplaza denkt zelfs dat de temperaturen kunnen stijgen tot 30 graden. Het zou dus maar zo kunnen dat we nog even heerlijk in het zonnetje kunnen liggen.

Nazomeren

Woensdag wordt het wat regenachtiger, maar donderdag wordt het weer droog. Daarna zal het tien dagen weer lekker droog en zonnig zijn. Dit is niet heel speciaal. In september is het vaak nog even warm. Er was niet zo lang geleden zelfs een hittegolf in september, dus wie weet! Volgende week kunnen we in ieder geval heerlijk nazomeren met heerlijke temperaturen en lekker veel zon.

Lees ook: Deze 9 dingen kun je het beste in september kopen om geld te besparen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Weerplaza | Beeld: pxhere