Rode oortjes: 25 procent Nederlanders heeft weleens stoute dromen over collega’s

Heb jij weleens over een collega gedroomd?

De lakens delen met een collega? Een groot deel van de mensen moet hier niet aan denken, maar droomt er blijkbaar wél over. Uit onderzoek blijkt dat een kwart van de Nederlanders weleens stoute dromen heeft over een collega of zelfs over hun leidinggevende…

Spannende dromen over een collega zijn niet ongewoon.

Onderzoek

Heb jij weleens gedroomd dat jij en een collega (of zelfs je baas) in een compromitterende houding in bed lagen? Dan ben jij niet de enige. Uit onderzoek van Acties.nl blijkt dat een kwart van de Nederlanders weleens over hun collega heeft gedroomd terwijl ze ‘hard aan het werk waren’. Het onderzoek werd gehouden onder meer dan 1000 werkende Nederlanders.

Verschil tussen man en vrouw

Opvallend was dat mannen vaker een intieme droom hebben over hun collega’s dan vrouwen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat 31 procent van de mannen droomt in de kroonluchters te hangen met hun collega’s. Bij de andere sekse ligt dit getal toch wel lager. 18 procent van de vrouwen droomt weleens over een spannend avontuurtje met een collega.

Leeftijd

Leeftijd speelt wel een grote rol wat de dromen betreft. Naarmate een man ouder wordt, droomt hij minder over escapades met collega’s. Vrouwen dromen hier juist meer over wanneer ze ouder worden.

Daad bij woord

Voor een deel van de mensen blijft het bij een droom, maar er is toch wel een groot deel van de mensen die daadwerkelijk met een collega besluit te rollebollen. Zo blijkt dat 20 procent van de Nederlanders weleens met een collega in bed is beland. Bekijk alle cijfers uit dit onderzoek hier

Lees ook: Droom jij weleens dat je tanden uitvallen? Dít betekent het

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Hart van Nederland | Beeld: Pexels