Nee toch?! Deze films worden binnenkort van Netflix verwijderd! Snel afkijken dus…

Deze té gezellige familiefilms zijn straks niet meer op Netflix te zien…

De allerleukste familiefilms zijn tegenwoordig allemaal te zien op Netflix. Voor jong en oud, voor iedereen is er wat wils. Een paar hele bekende zijn toch wel The Jungle Book, Pochahontas, Finding Dory en Bolt. Maar helaas hebben we slecht nieuws voor je, vanaf volgend jaar zijn al deze gezellige Disney-films niet meer op Netflix te zien..

Disney heeft bekend gemaakt dat zij hun partnerschap met Netflix beëindigen.

Onlinevideodienst
Zo zou Disney hebben aangegeven dat ze vanaf 2019 geen nieuwe Disney en Pixar producties leveren aan Netflix. In 2018 lanceert Disney namelijk twee eigen streamingdiensten, voor familiefilms en voor de sportzender ESPN. Maar wees niet al te getreurd; het betekent namelijk niet dat alle bekende Disney-films per direct van Netflix verwijderd worden. Zowel Disney- als Marvel-producties en Star Wars-films blijven nog een tijd te zien, omdat de contracten met Netflix Nederland nog steeds lopen.

Nieuwe Disney-producties
Daarentegen worden nieuwe Disney-films, waaronder het vervolg op Frozen, niet meer aangeboden op Netflix. Alle nieuwe producties zullen straks alleen nog maar exclusief te zien zijn bij de nieuwe streamingdienst van Disney zelf. Ook de content van de Disney Channel, Disney Junior en Disney XD zal op de nieuwe dienst te zien zijn.

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NRC | Beeld: Unsplash