Neef van Jan en Monique Smit valt op in DNA Singers

Monique Smit

De jury had het al snel door

In het programma DNA Singers staan drie onbekende zangers op het podium. Ze hebben één ding gemeen, namelijk dat ze familie zijn van een bekende artiest. En dat de palingsound in het bloed van de hele familie Smit zit, werd gisteren goed duidelijk toen de neef van Jan en Monique Smit op het podium stond. 

Familie Smit

Aan panelleden Jaap Reesema, Edson da Graça, Jeroen van Koningsbrugge en Gerard Joling de taak om het goed te raden. En dat ging niet bij alle kandidaten goed. Toch werd al snel duidelijk dat de 32-jarige Patrick uit Volendam kwam toen hij eenmaal begon te zingen.

Maar of hij nou ook het repertoire van zijn familie zingt? “Ik zing voornamelijk rock in een coverband en dat is wel iets anders dan wat mijn familielid zingt”, vertelt Patrick.

Volendam

De jury had al snel door dat het om iemand uit Volendam ging, maar dan blijft de vraag van wie hij familie is. Maar na het duet met Monique Smit weet Edson het zeker: “Je bent natuurlijk familie van de familie Smit.”

Onwijs trots

Monique is ontzettend trots op haar neef, en komt ook zelf op het podium als Patrick geraden is. “Wat is hij goed, hé? Hij is de prof en ik de gast vandaag. Ik ben onwijs trots op hem.”

Lees ook: Elvis’ dochter Lisa Marie Presley overleden aan hartstilstand

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill DNA Singers