Negende seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa aangekondigd

Massa is kassa

We vertellen je ook meteen wanneer het op de buis verschijnt

Terwijl het achtste seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa in volle gang is, zijn de makers alweer bezig met het volgende seizoen. Ja, je leest het goed. Ondanks alle tegenslagen is het Peter Gillis gelukt om een nieuw seizoen van zijn realityprogramma te realiseren. 

Massa is Kassa

We genieten elke week massaal van Peter Gillis en zijn familie in Massa is Kassa. Hoewel het dit seizoen even wennen was, aangezien het programma vanwege Chateau Meiland nu op dinsdag te zien is in plaats van op maandag, komt daar in het negende seizoen verandering in. Dan is het weer gewoon op de vertrouwde maandagavond op de buis. Volgens Rob Goossens hoeven we de avonturen van de multimiljonair op het vakantiepark ook niet heel lang te missen. Het nieuwe seizoen zou vanaf november te zien zijn, zei hij in RTL Boulevard. 

Veel ophef

We kunnen het bijna een wonder noemen dat er een nieuw seizoen is aangekondigd van Massa is Kassa. Sinds het begin van dit achtste seizoen regent het namelijk negatieve reacties. Kijkers vinden het ‘belachelijk’ dat het programma met Peter Gillis, die zijn vriendin Nicol Kremers mishandeld zou hebben, nog steeds op de buis is. Door alle ophef hebben veel kijkers geen zin meer om naar de soap te kijken en haken veel mensen af.

Privékwestie

Ook producent Talpa heeft een hoop kritiek gekregen omdat het realityprogramma nog uitgezonden wordt. Sinds bekend werd dat Gillis zijn vriendin zou hebben mishandeld, zaten weinig mensen nog op een nieuw seizoen te wachten. Talpa deed uiteindelijk niets met deze kritiek en begon gewoon met uitzenden van het achtste seizoen. Nu we een paar weken verder zijn, maakt de producent met deze aankondiging duidelijk nog steeds niks met de kritiek te doen. Eerder gaven zij aan dit als een ‘privékwestie’ te zien. Vanaf november is er hoogstwaarschijnlijk dus ‘gewoon’ weer een nieuw seizoen op de buis!

Lees ook: Aiii: flinke tegenvaller voor Peter Gillis

Bron: Story | Beeld: Massa is Kassa