4-jarig meisje ziet hoe nepagenten haar vader mishandelen

Het incident vond tussen 22:00 en 23:00 uur plaats

Drie mannen die zich voordeden als nepagenten hebben zondagavond een 38-jarige man in zijn woning zwaar mishandeld. Het incident vond plaats in het Drentse plaatsje Drouwenerveen. De vierjarige dochter van de man was getuige van de mishandeling. In Opsporing Verzocht laat de politie weten graag in contact te komen met getuigen.

De politie is dringend op zoek naar tips.

Nepagenten

In Opsporing Verzocht wordt een uiterst urgente oproep gedaan. In Drouwenerveen is een 38-jarige man zwaar mishandeld tijdens een overval in zijn eigen huis. Drie mannen vielen zondagavond rond 22:00 uur de woning in Drenthe binnen. Het drietal deed zich voor als een soort arrestatieteam van de politie. Op het moment van de overval was de 38-jarige man alleen met zijn vierjarige dochtertje thuis. De mannen droegen bivakmutsen, waren volledig in het zwart gekleed en hadden vuurwapens bij zich. Het drietal mishandelde de man ernstig en zijn jonge dochter was hier getuige van. De politie deed maandag een uitgebreid sporenonderzoek, maar heeft nog steeds veel prangende vragen en wil daarom graag in contact komen met getuigen.

In de uitzending laat de woordvoerder van de politie weten dat de zwaargewonde man in het ziekenhuis ligt, maar dat hij inmiddels wel weer aanspreekbaar is. Voor zijn vierjarige dochter is opvang geregeld.

Bekijk hieronder meer over de oproep.

 

Bron: Politie | Beeld: videostill