Nick en Simon stoppen definitief als duo

nick en simon

Het is gebeurd met de pret

Nick en Simon vormen al jaren lang een steevast zangduo. De twee zijn bijna onafscheidelijk, maar daar is nu toch echt verandering in gekomen. De twee laten – na meerdere geruchten – op Instagram weten dat ze stoppen als zangduo.

Uit elkaar

De Volendammers kwamen in 2006 met hun eerste album op de proppen. Dat was het begin van hun succesvolle muziekcarrière. Hoewel de twee al meer dan vijftien jaar samen op de planken staan, steken er nog weleens geruchten de kop op dat de twee het wel mooi geweest vinden. Begin deze maand werd er nog gespeculeerd dat Nick en Simon ieder hun eigen weg willen gaan en aan een eigen carrière willen werken. Dat hebben ze nu zelf ook bevestigd. “Nu of ooit…. Wij stoppen als muzikaal duo”, klinkt het op Instagram.

Allerlaatste concert

“Op 10 april 2023 stopt het muzikale avontuur dat ‘Nick & Simon‘ heet. Een prachtige, avontuurlijke weg die wij zestien jaar geleden zijn ingeslagen. Een weg die ons schitterende ervaringen heeft bezorgd en ons op veel mooie plekken heeft gebracht”, luidt het bericht. Nick en Simon laten weten dat ze volgend jaar nog een afscheidsconcert in AHOY zullen geven en dat dat ook hun allerlaatste optreden zal zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick & Simon (@nickensimon)

Jinek

Daarna blijven de twee nog wel samen tv maken, maar zullen er dus wel voor beide zangers soloplannen zijn. Aanstaande maandag 29 augustus zullen Nick en Simon bij Jinek nog verder ingaan op hun ‘breuk’.

Lees ook: Management Nick en Simon reageert op uit elkaar-geruchten

Bron: Metronieuws | Beeld: Brunopress, Instagram