Nick Schilder slaat een nieuw carrièrepad in… Wij zijn erg benieuwd!


Nick heeft een nieuwe uitdaging gevonden

Het duo Nick en Simon is van alle markten thuis. De twee hebben bewezen dat ze zich als artiesten goed staande houden in de showbizzwereld en mochten al meerdere keren aankomend talent coachen in The Voice of Holland. Nick Schilder ging veel van zijn avonturen samen met Simon Keizer aan, maar gaat nu in zijn eentje aan de slag als presentator.

De Volendammer heeft er heel veel zin in.

Presentator
Nick mag de presentatie voor het nieuwe SBS-programma Keep it Cool voor zijn rekening nemen en maakt hiermee zijn presentatiedebuut. “Na de laatste jaren deel te hebben genomen aan een aantal mooie tv-projecten, is dit compleet nieuw voor mij”, laat de 33-jarige zanger aan Telegraaf weten.

Keep It Cool
In het nieuwe programma strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. In elke aflevering moet een artiest, sporter of presentator zenuwslopende behendigheidsopdrachten uitvoeren of lastige vragen beantwoorden. Hoe meer de hartslag hierbij onder controle blijft, hoe meer geld er voor de speler te winnen valt voor een goed doel van de VriendenLoterij. De deelnemers mogen twee vrienden meenemen die hen helpen met de opdrachten. Keep It Cool is vanaf dinsdag 24 oktober iedere week om 21:30 uur te zien bij SBS6.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill