Wauw: Nick Schilder showt nieuwe look op Instagram

Nick Schilder

De zanger heeft zijn coronacoupe ingeruild voor een strakker kapsel

Net als menig Nederlander kon Nick Schilder niet wachten om zijn coronacoupe weer eens onder handen te laten nemen bij de kapper. Zijn bruine lokken waren inmiddels behoorlijk lang geworden en ook zijn baardje had er weleens netter uitgezien. Gisteren kon Nick eindelijk terecht bij de barbier. Op Instagram deelt de zanger een kiekje van zijn nieuwe, frisse look. 

Weg coronacoupe

“Nieuwe koep”, schrijft Nick bij twee kiekjes van zijn frisse kapsel. Zijn lange bruine lokken – met hier en daar een grijs plukje tussendoor – zijn wat gekortwiekt en ook zijn baardje (ja, die is er nog steeds) ziet er weer wat netter uit. “Zo blij dat deze mensen intussen weer hun vak mogen uitoefenen”, schrijft de zanger erbij.

Complimenten

Nick is zelf niet alleen dolblij met zijn nieuwe coupe, ook in de reacties kan hij reageren op veel complimenten. Zo reageert Typhoon enthousiast: “Goeie coupe, broeder!” Nicks vrouw Kirsten en Bas Smit reageren beiden met veel hartjes. “Knip Schilder”, schrijft rapper Kraantje Pappie onder de kiekjes. “Looking good“, “netjes hoor” en lekker Nick, weer fris en fruitig”, klinkt het verder in de comments.

Lookalike

De baard van Nick kan nog steeds rekenen op veel gemengde reacties. “Je haar zit super, maar ik vind dat die baard eraf moet. Dit maakt je zo oud”, reageert iemand onder Nicks nieuwe look. “Had je niet gelijk je baard kunnen doen”, grapt een ander. Daarnaast vinden enkele volgers dat Nick met zijn baardje wel iets wegheeft van een andere BN’er. “Ik zie Eric Corton”, klinkt het meermaals in de reacties. Toch zijn er ook mensen die wél fan zijn van de gezichtsbeharing. “Ik ben blij dat de baard is gebleven”, schrijft iemand.

 

Lees ook: Nick Schilder heeft een dikke baard en de reacties zijn verdeeld

Bron: Instagram Nick Schilder | Beeld: Videostill YouTube Vrienden van Amstel Live