Nicol Kremers eist dat afleveringen Massa is Kassa met haar erin worden verwijderd

Nicol Kremers

‘Ze wordt neergezet als een probleem dat is opgelost, terwijl hij in die relatie jarenlang het probleem was’

De afgelopen seizoenen was Nicol Kremers volop te zien in het populaire programma Massa is Kassa. Inmiddels is ze niet meer samen met ex-geliefde Peter Gillis, om wie de serie draait, en dus wil ze dat er drastische maatregelen getroffen worden. Nicolleke wil namelijk verwijderd worden uit de SBS-hit, zo hebben haar advocaten Sébas Diekstra en Allon Kijl vandaag aan Talpa laten weten.

Massa is Kassa

Er gebeurt van alles rondom de familie Gillis: van vakantiepark opdoeken tot in de rechtbank staan met je ex. Het leven van Peter kan ook niet altijd over rozen gaan. Ook zijn ex Nicol Kremers laat vandaag via haar advocaten weer van zich horen. Ze eist dat alle afleveringen waar ze in voorkomt worden verwijderd door Talpa. Wellicht een heleboel minder momentjes Massa is Kassa dus.

Terugblikken

Het gaat Nicol om twee dingen, namelijk de afleveringen die online teruggekeken kunnen worden en de terugblikken die er in het nieuwe seizoen te zien zijn. Dit wil de ex van Peter Gillis absoluut niet meer hebben. De advocaten van Nicol laten weten dat de beelden haar herinneren aan de vermeende gewelddadige periode uit haar relatie met de miljonair. Ook hebben zij in de brief aangegeven dat Nicol geen toestemming gegeven heeft om nog beeld van haar uit te zenden in het nieuwe seizoen. Wat nu wel gebeurt.

Negatief neergezet

De ex van Peter vindt dat ze negatief wordt neergezet in de nieuwe afleveringen. “Nicol wordt regelmatig nog neergezet als golddigger en er wordt vaak lachend en gekscherend over haar gedaan”, aldus haar management. “Ze wordt neergezet als een probleem dat is opgelost, terwijl hij in die relatie jarenlang het probleem was”, klinkt het statement. Wanneer Talpa niet ingaat op haar eis, is Nicol van plan om naar de rechter te stappen.

Lees ook: Nicol Kremers praat openhartig over ex-partner Peter Gillis

Bron: Panorama, AD | Beeld: NL Beeld