Nicolette Kluijver beschuldigd van mishandeling

‘Opeens reed een politieauto voor mijn huis’

RTL 4-presentatrice Nicolette Kluijver kreeg zaterdag de schrik van haar leven toen er opeens een politieauto voor haar deur in Ouderkerk aan de Amstel stopte. Toen ze aanbelden en Nicolette vroeg waarom ze langskwamen, kon ze het antwoord bijna niet geloven. 

“Als er iemand gek op dieren is, dan ben ik het.”

Politie

In eerste instantie dacht de presentatrice dat er iemand overleden zou zijn: “Het was zoals in een film. Er kwam een politieauto voor mijn huis gereden. Twee agenten kwamen de oprit op, dus ik stormde meteen naar de voordeur en deed de deur open. Ik dacht: dit is een film, er is iemand overleden.” Dat bleek niet het geval te zijn, maar de reden waarom de agenten voor haar deur stonden had ze nooit aan zien komen.

Mishandeling

De presentatrice vroeg de politie direct waarom ze langskwamen: “Ik dacht wat is er gebeurd?! Maar de politie had een melding gekregen dat ik mijn paard zou mishandelen. Er is een of andere gek die heeft gebeld.” Volgens haar zit er geen enkele kern van waarheid in het verhaal: “Als er iemand gek op dieren is, dan ben ik het. Ik woon ongeveer bij het paard in het stalletje. Maar er heeft dus iemand -een persoon- gezegd dat ik niet goed voor mijn dieren zorg.” Wie de melding heeft gedaan is niet bekend.

Lees ook: BREAKING: Utopia-fans kunnen weer rustig slapen, er komt een tweede seizoen!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Mediacourant | Beeld: videostill