Ook Nicolette Kluijver en Joost Staudt zijn definitief uit elkaar

Nicolette Kluijver en Joost Staudt gaan verder als vrienden

Februari is niet bepaald de maand van de liefde te noemen. Marco Borsato en Leontien maakten hun scheiding bekend, de verkering van Bridget Maasland en André Hazes is voorbij en ook de relatie van Rico Verhoeven en Jacky Duchenne strandde. Sluiten Nicolette Kluiver en Joost Staudt zich aan bij dit rijtje showbizzbreuken? Helaas. De presentatrice bevestigde de breuk aan Story.

Uit elkaar

Een jaar is verstreken sinds Nicolette Kluiver naar buiten bracht dat haar huwelijk met Joost Staudt in zwaar weer verkeerde. Maar de liefde was er nog en de bereidheid om voor hun huwelijk te vechten ook, zo verklaarde haar management. Echter, het lijkt erop dat het niet mocht baten. De twee zijn definitief uit elkaar, zo bevestigde de blondine aan Story. “Ik denk dat het maar het beste is dat het een keer naar buiten komt. Het wordt steeds moeilijker met al die vragen en roddels die ontstaan. Maar het klopt. We zijn uit elkaar en gaan als vrienden verder.”

Apart wonen

Een tijdje woonden Nicolette en Joost niet in hetzelfde huis en die ruimte leek het stel goed te doen. Joost trok weer in bij Nicolette en de relatiecrisis leek voorbij. Helaas was het maar schijn. “Nicolette woont vanaf nu in haar eigen huis”, aldus een bekende van het stel tegenover Story

Goed uit elkaar voor de kinderen

“Joost blijft in hun oude, gezamenlijke woning. Ze hebben de laatste tijd veel gepraat. En bekeken hoe ze een nieuw bestaan als vrienden kunnen opbouwen. Ze hebben in elk geval duidelijk besloten hun eigen verdriet even te parkeren om ervoor te zorgen dat de kinderen niet onnodig onder de situatie lijden.” Momenteel zijn Nicolette en Joost met hun kinderen op wintersportvakantie. “We zijn nu als gezin in Oostenrijk”, vertelt Nicolette. “Het gaat Joost en mij nu om het geluk van onze kinderen. Ik hoop dat mensen dat begrijpen en respecteren.”

Joost en Nicolette gaven elkaar in 2012 het jawoord. Samen hebben ze drie kinderen: dochter Isabella (7), Ana-Sofia (5) en Jesse Joost (5).

View this post on Instagram

Mijn grote liefdes ??????

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on

Lees ook: Jacky Duchenne reageert op bericht over Rico’s ‘valentijnsbloemen’ voor Yolanthe

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk