Nicolette Kluijver en Joost Staudt vechten voor hun huwelijk

Nicolette Kluijver

Het stel laat weten te knokken voor hun huwelijk

Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt zetten alles op alles om hun huwelijk te redden. Dit bevestigt het management van de presentatrice zaterdagavond aan Shownieuws. Uit het statement blijkt dat de ziekte van Nicolette een enorme impact heeft gehad op haar huwelijk.

Eerder plaatste Nicolette al een bericht op Instagram.

Afstand

Vrijdag plaatste de Expeditie Robinson-presentatrice een bericht op Instagram dat erop wees dat haar huwelijk met Joost voorbij is. Zo schreef ze op het social media: “Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan. We zullen de beste vriendjes blijven.” Kort nadat ze het had geplaatst, werd het bericht verwijderd. Zaterdagavond liet het management van de presentatrice aan Shownieuws weten dat het stel niet uit elkaar is, maar dat hun huwelijk wel in zwaar weer verkeert. “De ziekte van Nicolette heeft grote impact gehad op haar gezinsleven en ook op haar huwelijk”, luidt het statement. Maar dit betekent niet dat het stel de handdoek in de ring gooit. “De liefde is er nog steeds en ook de wil om te knokken voor het gezin.” Tevens laat het management weten dat het stel om rust en ruimte vraagt voor henzelf, maar dat ze dit vooral willen voor de kinderen. Het geluk van hun drie kinderen staat nu voorop.

Gezin

Nicolette leerde Joost, die als plastisch chirurg werkt, in 2010 kennen op een feestje. Floortje Dessing stelde de twee aan elkaar voor. De vonk sloeg meteen over. In 2012 stapten de twee in het huwelijksbootje. Het stel heeft drie kinderen: Isabella (6) en tweeling Ana-Sofie en Jesse (4). Nicolette maakte in 2017 bekend dat het voorstadium van longkanker bij haar was ontdekt. Haar man deed er alles aan om haar zo goed mogelijk te steunen in deze moeilijke periode.

Nicolette is momenteel samen met haar kinderen op vakantie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

????dromen komen uit????#disneylandparis

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Mario Nap Fotografie