Nicolette Kluijver deelt trots foto van haar tweeling op Instagram

Haar kinderen mogen vandaag zes kaarsjes uitblazen

Wij zien Nicolette Kluijver als presentatrice, maar voor haar kinderen is ze gewoon mama. En zoals een ware ouder betaamt, staat ook de presentatrice stil bij de verjaardag van haar kinderen.

Zes jaar

Vandaag mogen dochter Ana-Sofia Isabella en zoon Jesse Joost zes kaarsjes uitblazen. Zo’n mooie mijnpijl laat Nicolette niet zomaar aan zich voorbijgaan en op Instagram staat ze stil bij de geboorte van haar kinderen. “Baby 1 en baby 2 vandaag 6 jaar”, schrijft ze bij een foto van haar destijds pasgeboren kinderen.

Dankbaar

“Ik ben zo dankbaar, gelukkig en trots dat ik jullie moeder mag zijn. Ik beloof jullie mijn eeuwige onvoorwaardelijke liefde!”, sluit Nicolette haar bericht af.

Felicitaties

De presentatrice wordt overladen met felicitaties. Het zijn overigens niet alleen felicitaties die haar tegemoetkomen, maar mensen nemen ook de moeite om Nicolette te complimenteren met haar moederschap. “Je kids boffen met een super mama als jij”, schrijft een Instagrammer. Ook bekende Nederlanders laten een felicitatie achter. Zo wensen onder anderen Bridget Maasland, Manon Meijers, Wendy van Dijk, Jesse Klaver en Lucy Woesthoff de kids een fijne verjaardag toe.

Lees ook: Zien: zo ziet de dochter van Frank Lammers eruit

Bron: Instagram Nicolette Kluijver | Beeld: BrunoPress