Nicolette van Dam deelt een aandoenlijk kiekje uit de oude doos

Nicolette van Dam

Ter ere van de verjaardag van haar broer dook ze het familiearchief in

De verjaardag van je jongere broer kun je niet zomaar stilletjes aan je voorbij laten gaan. Dat is ook wat Nicolette van Dam moet hebben gedacht. Afgelopen weekend plaatste de presentatrice een zoet kiekje van haarzelf en haar broer op Instagram ter ere van zijn 33ste verjaardag.

Kinderfoto

“Al 33 jaar m’n beste vriend. Hieperdepiep hoera voor mijn broer”, schrijft Nicolette bij de foto. Je ziet de twee Van Dams met de armen om elkaar heen zitten in een witte outfit. Nicolettes volgers vinden de foto maar wat leuk. Zowel Nicolette als haar broer worden overladen met felicitaties, maar ook met complimentjes. “Dat heerlijke bekkie van jou toen al”, schrijft Olcay Gulsen.

Kinderen

Op Instagram deelt Nicolette veel kiekjes van haar leven. Ook haar kinderen zijn terug te vinden op haar feed, maar nooit erg herkenbaar. Vaak worden de kiekjes van haar dochters Lola-Lily en Kiki-Kate van de zijkant gefotografeerd of met iets voor hun gezicht in beeld gebracht. De foto van een jonge Nicolette biedt wellicht een beetje een idee van hoe de gezichten van de jonge dames eruitzien.

Lees ook: Freek Vonk deelt foto van groot litteken op bovenarm na haaienbeet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Nicolette van Dam | Beeld: Videostill Net5