Nicolette van Dam over gewelddadige overval op vader: ‘We blijven positief’

Nicolette van Dam
Nicolette van Dam reageert verslagen op de gewelddadige overval op haar vader

Vorige week woensdag werd de vader van Nicolette van Dam, René van Dam, overvallen en mishandeld op straat. Hierbij liep hij zwaar lichamelijk letsel op. De gewelddadige overval werd gepleegd door ‘horlogerovers’. Nicolette reageert nu zelf voor het eerst op het incident op Instagram.

“Ik heb nog steeds geen woorden voor wat er gebeurd is en wat mijn vader is aangedaan”, zo schrijft Nicolette bij de foto.

Emotioneel bericht op Instagram

In een emotioneel bericht op Instagram deelt de presentatrice, samen met een foto van haar met haar vader René, hoe ze de afgelopen week heeft beleefd. “Mijn papa, mijn kanjer”, zo start ze het bericht. “Ik heb nog steeds geen woorden voor wat er gebeurd is en wat mijn vader is aangedaan.” Op klaarlichte dag werd René van Dam afgelopen woensdag door meerdere daders op gewelddadige en brute wijze beroofd van zijn horloge. Hij raakte bij dit incident ernstig gewond aan zijn kaken en gebit. Inmiddels is hij geopereerd. “Gelukkig gaat het stapje voor stapje beter”, deelt zijn bezorgde dochter. “Eigenlijk wilde ik niets posten hierover, maar dit is iets wat we altijd zullen meedragen. Bedankt voor alle steun en liefde, dat betekent veel voor ons. We blijven positief.”

Verdachten zijn opgepakt

Inmiddels zijn door de Amsterdamse politie twee verdachten opgepakt. Het Openbaar Ministerie heeft laten weten dat het om twee jongens van 17 en 21 jaar oud gaat. Afgelopen woensdag zijn ze direct voorgeleid en de rest van deze week blijven de twee verdachten nog vast zitten.

Lees ook: Kippenvel: Arts vertelt over ‘de laatste nacht’ van patiënt en haar vriend

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: Videostill