Nielson verrast volgers met korte coupe

Nielson

‘Je lijkt meteen tien jaar jonger’, klinkt het in de reacties

Nielson heeft een zware twee jaar achter de rug. In augustus 2020 verloor hij zijn neef en daarmee een van zijn beste vrienden aan leukemie. Inmiddels is hij de studio weer ingedoken voor nieuwe hits als Toekomst In Je Hand en is hij klaar voor een nieuw begin. En daar hoort natuurlijk ook een fris, nieuw kapsel bij. 

Korte coupe

Nielson staat natuurlijk bekend om zijn donkere krullen. De laatste paar jaar werden zijn lokker echter alsmaar langer en langer. Nu neemt de zanger eindelijk afscheid van zijn lange lokken en gaat hij voor een frisse, korte coupe. Op Instagram laat hij het resultaat zien met een toepasselijk muziekje: “Guess who’s back.”

10 jaar jonger

Hoewel de meningen over het lange kapsel van Nielson nog verdeeld waren, zijn zijn volgers het er nu over eens: deze korte coupe staat de zanger héél goed. “Knap!!”, reageert actrice Marlijn Weerdenburg. “Jaaaa, daar issie weer! Je lijkt ook meteen 10 jaar jonger”, laat zangeres Lisa Lois weten. Merel Westrik, met wie hij meedeed aan Wie is de Mol?, herinnert dit kapsel nog goed van hun opnames samen: “Coupe Colombia.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nielson (@nielsonmusic)

Donkere periode

In 2020 en een groot deel van 2021 was het erg stil rondom Nielson. Afgelopen zomer deed de zanger een boekje open over deze moeilijke periode. “Jullie hebben het afgelopen jaar weinig van mij gehoord”, begon hij destijds zijn verhaal op Facebook. “2020 heeft mij op donkere plekken gebracht. Ik kwam terecht in een storm van heftige gebeurtenissen die allemaal tegelijk plaatsvonden, waardoor het voor mij niet meer mogelijk was om normaal te functioneren.”

“Op 10 augustus 2020 ben ik mijn neef en daarmee een van mijn beste vrienden verloren. Nathan wist toen net een maand dat hij leed aan leukemie. Er lag een lang en slopend behandelingstraject voor hem, maar we zullen nooit weten of het muntje de goede kant op zou zijn gevallen. Zijn overlijden was plotseling als bij een ongeluk en wierp een donkere schaduw over alles. Onmacht, pijn, verdriet, boosheid, slapeloosheid en angst pleegden een overval op mijn optimisme, energie en levenslust.”

Lees ook: Nielson openhartig over verlies neef: ‘Ik was mezelf niet meer’

Bron: Instagram @nielsonmusic | Beeld: BrunoPress