Lekker onder een kleedje: dit is er nieuw op Netflix, Videoland en HBO

Zet die bak popcorn maar alvast op tafel!

Of het nu ‘s avonds in bed, in de trein of vanaf je laptop in de tuin is, wij kijken -ondanks dat het zomer is- ontzettend graag naar een goede serie of film. Voor de echte bingewatchers onder ons die een account voor zowel Netflix, Videoland én HBO hebben, kan het geluk niet op, want er verschijnen continu weer nieuwe seizoenen van de beste series online. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen paniek, wij zetten de leukste nieuwe films en series voor je op een rij.

Veel kijkplezier!

Stranger Things, seizoen 3 (Netflix)

Voor diegene die nog nooit een aflevering Stranger Things heeft gekeken: pak nú je laptop. Dit is een serie vol spanning, drama en onverwachte wendingen. Waar je in seizoen 1 meegenomen werd naar ‘de onderwereld’, wordt er in seizoen drie een geheime Russische boodschap ontvangen, waaruit blijkt dat de Russen met bijzondere experimenten bezig zijn. Een echt geheimzinnige serie, waar jij sowieso vanaf aflevering één verslaafd aan bent.

La Casa de Papel, seizoen 3 (Netflix)

Deze bekende Netflix-serie komt bijna met een derde seizoen, waarin de overvallers naar een onbewoond eiland zijn gevlucht en ze moeten zien te overleven. Eén van de hoofdrolspelers wordt opgepakt en moet gered worden. Dit gebeurt vervolgens op hele bijzondere wijze. Een serie vol spanning waarbij je absoluut niet kan stoppen met kijken.

Gifted, film (HBO)

Dit wordt gegarandeerd janken geblazen. De vrijgezelle Frank voedt zijn schattige, hoofdbegaafde nichtje Mary op. Mary leeft een heel gelukkig leven bij haar lieve oom, totdat haar moeder roet in het eten gooit. Het hoogbegaafde meisje blijkt een enorm wiskundig talent te hebben, waardoor Mary en Frank uit elkaar worden getrokken. Een zielige, meeslepende en lieve film, die perfect is voor een regenachtige avond.

Divorce, seizoen 3 (HBO)

We kennen de hoofdactrice Sarah Jessica Parker allemaal van ‘Sex And The City’ . Gelukkig is deze geweldige actrice nog niet klaar met acteren, want in de serie Divorce speelt ze een vrouw uit New York met twee kinderen, die na tien jaar huwelijk gaat scheiden. Ze kan haar ex niet uitstaan, maar wil dit niet aan haar kinderen laten blijken. Een heerlijke serie.

Inside Harrods, documentaire (Videoland)

Waan je in het bijzondere Harrods: dit gigantische warenhuis laat haar geschiedenis zien. Dit prachtige warenhuis in Londen ziet er niet alleen van de buitenkant bijzonder uit, maar blijkt ook nog eens een bijzonder verhaal te hebben. Een leerzame en bijzondere documentaire!

Temptation Island VIPS Gossip, serie (Videoland)

Wanneer je de serie Temptation Island (VIPS) helemaal geweldig vindt, sta je waarschijnlijk elke week te springen om een nieuwe aflevering. Je wil meer zien én meer inside gossips weten. Ferry Doedens houdt je wekelijks op de hoogte in de special ‘Gossip’-aflevering en probeert zoveel mogelijk informatie uit de verleiders te trekken. Smullen!

Lees ook: Na eikenprocessierups alweer een nieuwe insectenplaag op komst

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Vrouw | Beeld: Unsplash