Nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw in aantocht: ‘Even boeren aan de vrouw helpen’

Boer Zoekt Vrouw

De voorbereidingen zijn in volle gang

We wachten met smart op een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw! Gelukkig is er nu eindelijk iets meer over bekend. KRO-NCRV heeft namelijk aan RTL Boulevard laten weten dat ze druk bezig zijn met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. En ook presentatrice Yvon Jaspers laat weten druk bezig te zijn met de boeren.

Nieuw seizoen

Het is alweer een tijdje geleden dat de nieuwe boer(inn)en zich hebben voorgesteld aan heel Nederland. Wanneer presentatrice Yvon Jaspers precies langs de boerderijen gaat om stapels met brieven langs te brengen? Dat is helaas nog niet bekend. KRO-NCRV heeft wel aan RTL Boulevard laten weten dat ze druk bezig zijn met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen, en dat zegt Yvon zelf ook.

Boeren aan de vrouw

Op Instagram deelt de presentatrice een ontzettend leuk filmpje en ‘geweldig babynieuws’. “Vannacht ben ik oma geworden van een biggen elftal”, schrijft ze erbij. “We gaan er onze handen aan vol hebben. Zo jammer dat Onze Boerderij (voorlopig) is afgelopen”, vervolgt ze. Wanneer een volger vraagt waarom ze voorlopig geen tijd heeft voor het programma, zegt ze: “Moet even boeren aan de vrouw helpen. ?” Aha!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yvon Jaspers (@yvonjaspers.official)

Zomer Tommy

Helaas moeten kijkers het dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw wel zonder Tommy doen. De trouwe viervoeter van Yvon is inmiddels ook een vertrouwd gezicht in het programma, maar zal komend jaar niet te zien zijn. De labradoodle heeft namelijk zijn meniscus verbrijzeld en moet herstellen. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de boeren en hun potentiële nieuwe liefdes. Wij kunnen niet wachten tot het programma weer van start gaat!

Lees ook: Hoe gaat het nu met boer Hans en Annette uit Boer Zoekt Vrouw?

Bron: Instagram @yvonjaspers.official, RTL Boulevard | Beeld: Linelle Deunk