Nieuw seizoen Hello Goodbye maakt vliegende start

nieuw seizoen hello goodbye

Er keken gisteren maar liefst 1 miljoen mensen naar de eerste aflevering

Liefhebbers van het NPO 1-programma Hello Goodbye konden gisteren hun hart weer ophalen. Presentator Joris Linssen gaat in het nieuwe seizoen opnieuw naar Schiphol om de meest bijzondere verhalen van reizigers aan te horen. Stichting KijkOnderzoek meldt dat Hello Goodbye het één na best bekeken programma in het tijdslot was.

Nieuw seizoen Hello Goodbye

Een miljoen mensen zaten gisteren aan de buis gekluisterd om het nieuwe seizoen van Hello Goodbye te bewonderen. Alleen De Slimste Mens op NPO 2 werd binnen hetzelfde tijdslot iets beter bekeken met 1,2 miljoen kijkers. De laatste aflevering van het populaire programma werd twee jaar geleden uitgezonden. Hello Goodbye is weer terug van weggeweest en weet kijkers opnieuw in het hart te raken.

Bekijk hier een fragment van de nieuwe aflevering:

Enthousiaste kijkers

In Hello Goodbye bezoekt presentator Joris Linssen Luchthaven Schiphol. Samen met zijn camerateam treft hij tal van reizigers die unieke en bijzondere verhalen met hem delen. Persoonlijke gesprekken over liefde, familiebanden en vriendschappen weten de kijkers thuis keer op keer te raken. Kijkers zijn nog altijd even enthousiast als twee jaar geleden.

Lees ook: Cadeaukaarten van 50 euro of meer kun je online niet meer in één keer uitgeven

Bron: NPO start, Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube