Op zoek naar de liefde? Geef je nu op voor het nieuwe seizoen van MAFS

Ja, ik wil (meedoen met MAFS)!

Married At First Sight is op zoek naar nieuwe kandidaten. Dit deelt presentator Carlo Boszhard in een bericht op zijn Instagram. Heb jij de ware liefde nog niet gevonden, maar durf je het avontuur wel aan? Zeg ja, en pak je kans! 

Married At First Sight

We kunnen wel stellen dat het cupido vorig seizoen niet gelukt is om alle kandidaten een gelukkig einde te geven. Toch betekent dit niet dat het sprookjesboek meteen dichtgeklapt wordt. Op Instagram roept presentator Carlo Boszhard alle vrijgezellen van Nederland op om zich aan te melden voor het nieuwe seizoen van Married At First Sight. “We geven natuurlijk niet op”, zegt Carlo. Bekijk het filmpje hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Nieuwe experts

Voor het nieuwe seizoen halen de experts alles uit de kast om de liefde van je leven te vinden. “Een nieuwe visie, testmethodes en een heel nieuw team staan paraat waardoor alles samenkomt”, legt Carlo uit. Het MAFS-team, bestaande uit een seksuoloog, een bioloog, psycholoog en een expert in matchmaking, gaan je dus helpen om jouw ware liefde te vinden. Dan moet het toch wel goed komen? Je kunt je nu al aanmelden!

MAFS-Australië

Niet alleen in Nederland zijn ze op zoek naar ware liefde, ook down under matchen ze vrijgezellen aan de partner van hun dromen. Het nieuwe seizoen van MAFS-Australië staat nog maar net op Videoland, maar is nu al een veelbesproken programma. In Australië is het programma namelijk veel dramatischer dan in Nederland. En dat levert heerlijke televisie op!

Lees ook: Einde hondenbelasting in Nederland in zicht: ‘Meerderheid Kamer is voor afschaffing’

Bron: Linda, Grazia | Beeld: Pexels