Ook een huis voor één euro in het buitenland? Meld je aan voor nieuw seizoen ‘Ollolai 2.0’

één euro huis Italiaanse dorp Ollolai

RTL4 heeft plannen voor nieuw seizoen ‘Ollolai 2.0’

Het populaire RTL4-programma ‘Het Italiaanse Dorp: Ollolai’ was de afgelopen zomer een ware kijkcijferhit. Vijf Nederlandse koppels kregen de kans om een huis voor slechts één euro te kopen in het verlaten dorp Ollolai. Hier stond tegenover dat de koppels op een productieve wijze moesten integreren in het leeglopende dorp. En dat is gelukt! 

Het eerste seizoen was zo’n succes dat RTL4 nu plannen heeft om een tweede seizoen te starten.

Het Italiaanse dorp: Ollolai

De vijf koppels hadden elk innovatieve plannen voor het leegstaande dorp. De een startte een distilleerderij, de ander een bed and breakfast. Niet alleen kostte de intergratie plannen veel tijd en moeite, ook de één euro-huizen stonden op het punt van instortten en verdienden een nodige opknapbeurt. Tv-kijkend Nederland smulde van de ontwikkelingen die de koppels afzonderlijk van elkaar doormaakten de afgelopen maanden. Het erekoppel dat het grote geldbedrag van 20.000 euro afgelopen seizoen won waren Ovan en Marije. Omdat zij het beste waren geïntegreerd in het Italiaanse dorp, konden ze dit gewonnen geldbedrag investeren in hun één euro-woning.

Eén euro-huis

Nu is het tijd voor nieuwe stellen om zich te wagen aan dit avontuur in het buitenland. Het concept van het eerste seizoen zal ook voor het tweede seizoen hetzelfde blijven. De nieuwe koppels kopen een huis voor één euro, in een nog onbekende buitenlandse bestemming. Het enige dat bekend is, is dat de huizen ergens in een dorp in Europa zijn gevestigd. In ruil voor deze zeer goedkope woning, moeten de koppels integreren in het dorp en een nuttige bijdrage leveren. Het koppel dat dit het beste doet, kan net als in het eerste seizoen een groot geldbedrag winnen dat ze vervolgens in het huis kunnen investeren.

Zien jij en je partner het wel zitten om ook naar het buitenland te emigreren, te klussen in een één euro-huis én volledig te integreren in een nieuw (Europees) dorp? Geef je dan nu op voor ‘Ollolai 2.0’ via deze link!

Lees ook: Pijnlijke fout gemaakt tijdens zwangerschapsaankondiging Meghan Markle

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: Unsplash