Nieuw seizoen De Slimste Mens gaat vanavond van start

de slimste mens

Deze bollebozen maken hun opwachting

Heel lang hoefden we niet te wachten sinds het vorige seizoen. Toch zijn we natuurlijk ontzettend blij dat vanavond het nieuwste seizoen van De Slimste Mens weer van start gaat. Dit zijn de bekende (én minder bekende) gezichten die vanaf vanavond hun kennis op de proef gaan stellen.

Bekende gezichten

Zoals elk seizoen zijn er de komende weken verschillende BN’ers, mediapersoonlijkheden en opiniemakers te zien in De Slimste Mens. Zij zullen daar onder het toeziend oog van Philip Freriks en Maarten van Rossem proberen de titel in de wacht te slepen en Lisa Loeb op te volgen als winnaar. In de eerste aflevering maken Jacob Derwig (Theater- en filmacteur), Marieke Smits (politiek verslaggever) en Yesim Candan (presentatrice en columnist) hun opwachting.

Uitgelicht

Verder zullen er in de grote stoelen verschillende andere bekenden plaatsnemen. Zo verschijnt komend seizoen onder andere Milouska Meulens. De 49-jarige schrijfster was eerder te zien als presentatrice van Vroege Vogels, Zembla, en het Jeugdjournaal. Ook regisseur Johan Nijenhuis, bekend van onder meer de series GTST en Westenwind, en de films Costa! en Verliefd op Ibiza, neemt binnenkort plaats in het programma. Een ander bekend gezicht is huidig Expeditie Robinson-deelnemer Yuki Kempees. Deze 35-jarige dj is in het dagelijks leven onderdeel van Kris Kross Amsterdam en verschijnt momenteel dus regelmatig op de buis in het survivalprogramma. Een andere bekende is Annette van Trigt. Zij was jarenlang te zien in Studio Sport en Met het Oog op Morgen.

Volledige lijst

Natuurlijk is dit niet de volledige lijst met deelnemers. Andere bekende namen zijn onder meer Bettina Holwerda (musicalster), Frank Heinen (sportschrijver en columnist), Joost Eerdmans (fractievoorzitter JA21), Thorn Roos de Vries (acteur), en Vera Siemons (3FM-dj). Vanavond is dus de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien op NPO2. Wie denk jij dat er uiteindelijk met de winst vandoor gaat?

Lees ook: Erica Meiland laat voor het eerst van zich horen na rel

Bron: NU.nl | Beeld: KRO NCRV, Manon van der Zwaal